Кратка информация


℘ Дейност: обучение на шофьори, шофьорски курсове, категория B

℘ Телефонен номер: 0898 735 083

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Email: kunchokumanov@abv.bg

℘ Web site: www.kumanovi.com

℘ ЕИК/ПИК: 115262130

Автоцентър Куманови

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Автоцентър Куманови гр. Пловдив

Автоцентър Куманови се намира в град Пловдив и е специализиран в подготовката на водачи на МПС и шофьорски курсова от категория B. Фирмата е изключително гъвкава като всички услуги, които предлага са изцяло съобразени с индивидуалните ви нужди и свободно време. Автоцентър Куманови залага на високия професионализъм при избора на кадри. Всички служители са висококвалифицирани и отлично подготвени, притежаващи богат опит и ненадминати педагогически умения. За целите на теоретичната подготовка е оборудвам специализиран учебен кабинет, притежаваш мултимедия и всички необходими учебни пособия.

Изискванията, на които трябва да отговаря кандидат- водачът, за да бъде подходящ за клиент на автоцентър Куманови са: навършени 17 години и 9 месеца, тъй като три месеца преди навършване на пълнолетие (18 години), желаещите имат право да се включат в обучителен курс. Единствената пречка пред тях е изискването да имат навършени 18 години при явяване на изпита по управление.

Курсът, предлаган от автоцентър Куманови е разделен в две части: теоретично обучение и практическо обучение. За всяка от двете части фирмата разполага с отлично подготвени специалисти, които ще бъдат до вас при всяка ваша стъпка, до достигане на целта. Общия хорариум на теоретичното обучение е 40 часа, докато този на практическото е 31 учебни часа. След  успешно полагане на вътрешен изпит, кандидатите получават удостоверение за допускане до практически изпит.

През годините автоцентър Куманови е подготвил множество успешни шофьори. Не пропускай възможността да бъдеш един от тях !

Автоцентър Куманови
Автоцентър Куманови
Автоцентър Куманови

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар