Кратка информация


℘ Дейност: автошкола, обучение на шофьори, шофьорски курсове

℘ Телефонен номер: 0885 314 855

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.vea.alle.bg

℘ Email: vea_v@abv.bg

℘ ЕИК/ПИК: 125569149

автошкола веа

Сумарен рейтинг:

0/5 (4)

Оцени тази фирма:

Автошкола ВЕА ЕООД гр. Шумен

Автошкола ВЕА се намира в град Шумен и разполага с учебен кабинет, намиращ се на ул. „Ал. Константинов“ 4 (Руски паметник- срещу кино „Херсон“).

Автошкола ВЕА е специализирана в организацията и провеждането на обучителни курсова на водачи на МПС от категории: АМ, А1, B, C, C1, CE, D. Автошкола ВЕА предлага много богата гама от услуги, включително курсове за придобиване на професионална квалификация на водачи за превоз на пътници и товари (карта за квалификация на водача). Също така и курсова за професионална компетентност за ръководители на транспортна дейност. Предлагат се и курсове за превоз на опасни товари (ADR), както и курсова за възстановяване на контролни точки.

Автпшкола ВЕА е лицензирана да предлага професионално обучение към Министерство на образованието за различни професии и специалности:

  • Монтьор на транспортна техника
  • Електромонтьор
  • Оператор в производство на облекло
  • Монтьор на подемно-транспортна техника
  • Работник в производство на облекло
  • Шивач
  • Готвач
  • Охранител
  • Водач на МПС за обществен превоз

Курсът за водачи ADR – Опасни товари, предлаган от Автошкола ВЕА, може да бъде: основен – пакетирани опасни товари, газ пропан- бутан в бутилки. Превоз чрез цистерна- химически вещества, горива. Превоз на взривоопасни товари- фойерверки, тротил, динамит. Продължителността на обучението зависи от вида на товара, като може да бъде три, четири или пет дни.

Автошкола ВЕА предлага изключително богат набор от курсове и услуги, като за по- подробна информация е препоръчително да се обадите на служител в автошколата, който ще ви окаже необходимото съдействие. Разнообразието от курсове се допълва още от: курс за мотокаристи и електрокаристи; курс за пътно-строителни машини; курс за кранисти; машинист на кулокран; курс за машинист на автовижка

автошкола веа
автошкола веа

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар