Кратка информация


℘ Дейност: автошкола, шофьорски курсове

℘ Телефонен номер: 0877 95 33 13

℘ Работно време:

Делнични дни: 09:00 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: https://шофьорскикурсове.com

автошкола фактор

Сумарен рейтинг:

2.7/5 (10)

Оцени тази фирма:

Автошкола Фактор гр. София

В Автошкола Фактор разполагаме с амбициозен екип, чийто стремеж е да бъде най-добрия и всеки един курсист, завършил обучението си при нас да бъде наша гордост. За тази цел от самото начало успяхме да създадем най-модерната учебна база на територията на гр. София на ТОП локация, позволяваща на всеки наш курсист да  да се придвижи удобно с градския транспорт.

Качеството е в основата на нашата работа и затова налагаме много строг метод за подпод на кадри, защото за нас са важни професионализма и компетентността на нашите служители и вашите преподаватели.

Автомобилът има значение

В Автошкола Фактор положихме усилия да осигурим най-висок клас нови автомобили, в които вие да получавате максимален комфорт и сигурност. Разполагаме с автомобили Toyota и Seat – нови и сигурни. За нас е важно да се чувствате удобно, докато шофирате!

Над 95% успеваемост с Автошкола Фактор

За да сме сигурни, че вие ще получите най-добрите знания от европейско ниво в Автошкола Фактор ! За ваше удобство и комфорт ние обзаведохме и оборудвахме  модерен учебен кабинет с най-новите мултимедии и учебни помагала. Също взаимствахме от най-добрите европейски автошколи най-успешния метод за обучение на кандидат-шофьори. Този метод ще гарантира, че 99% от нашите курсисти, които спазват стриктно нашата методика на обучение,  ще положат успешно теоретичния и практическия изпит пред ИА „АА“ ДАИ.

„Бъди фактор на пътя“

автошкола фактор
автошкола фактор
автошкола фактор

13 коментара

 1. В момента се обучавам там и впечатленията ми са много добри! Минах теоретичната част, за която ме подготвиха многооо добре! Остана само практиката😊

 2. Минах курса си успешно и бях със Seat-a! Много добър и комфортен автомобил! Инструктора се справяше много добре и най-важното беше умерен и спокоен без да ме стресира допълнително. Горещо препоръчвам!

 3. Минах обучението си там и въпреки, че много св притеснявах в началото, след това всичко беше супер! Инструкторите те предразполагат и курса мина неусетно

 4. Всичко беше на ниво! Много съм доволна! Успехи занапред! Много безаварийни километри!

  • Здравейте!
   Как се държаха инструкторите? Имахте ли някакви проблеми, защото аз лично най-много се притеснявам от това!

   • Аз лично съм много доволна от Емо! Държа се супер професионално и мога да кажа, че превъзмогнах страха си от карането, благодарение на него!

 5. Вече изкарах 3 часа кормуване и съм много ентусиазирана да продължавам! Наистина ме запалиха и ми вдъхнаха увереност!

 6. Искам да изкажа положителното си мнение за автошкола фактор. Изкарах си C категорията при тях. Препоръчаха ми школата и не съжалявам, че отидох.Първо ме посрещнаха изключително любезни момичета, а за имструктора ми Емо само хубави неща мога да кажа. Мерси и продължавайте все така.

 7. Като човек, който никога не се беше качвал на кола, мога да кажа, че обучението ми мина доста леко. Всички бяха отзивчиви и подходиха към мен с нужното търпение! Благодаря за цените уроци и наставления

 8. И моето обучение мина при Емо и съм много доволна! Изключително търпелив и разбран човек, цялото ми притеснение изчезна още от първите няколко карания!

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар