Кратка информация


℘ Дейност: проектиране на жилищни и обществени сгради

℘ Телефонен номер: 0888 611 168

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.artstudio-bg.com

℘ Email: office@artstudio-bg.com

арт студио

Сумарен рейтинг:

5/5 (1)

Оцени тази фирма:

Арт Студио ЕООД гр. Стара Загора

Арт Студио ЕООД е архитектурно студио, разположено в един от най-големите градове в Южна България-Стара Загора.Фирмата има дългогодишна история, като през целия си период на развитие, основният стремеж винаги  е бил да  предостави на клиентите си безкомпромисно качество на достъпни цени. Услугите, извършвани от студиото включват:  проучване и проектиране на жилищни, обществени, промишлени и селскостопански сгради.Освен тях, архитектурното студио проектира фотоволтаични  и ветрогенераторни паркове. От създаването си до момента, Арт Студио е реализирало над  650 проекта на жилищни, административни сгради, както и на хотелски комплекси.

Екипът на Арт Студио ЕООД се състои от висококвалифицирани кадри с дългогодишен и доказан опит, които са в състояние да предложат голям набор от услуги и в сферата на:

  • Провеждане на процедури по промяна на предназначението на земеделски земи
  • Изработка и процедури по Подробен устройствен план(ПУП) за реставрации и реконструкции на сгради

Коректното отношение и залагането на качествени материали са неизменна част от ежедневната работа на екипа на Арт Студио. Те са способни да изпълнят поетите проекти с нужното въображение, усет за естетика и функционалност.Екипът от професионалисти имат  познания за най-новите тенденции на пазара и използват най-оптималните средства за изграждането на  една  устойчива конструкция.Друго важно предимство на Арт Студио ЕООД е съкратеният срок за изпълнение на дейностите, породено от добрата вътрешнофирмена организация.

арт студио

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар