Кратка информация


℘ Дейност: извозване на отпадъци, груб строеж, довършителни работи, ремонт на покриви

℘ Телефонен номер: 0878 633 555

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.boychinov.com

℘ Email: boychinov2004_eood@abv.bg

бойчинов 2004

Сумарен рейтинг:

5/5 (1)

Оцени тази фирма:

Бойчинов 2004 ЕООД гр. София

Бойчинов 2004 е специализирана фирма за извозване на отпадъци. Фирмата се намира в град София и за разлика от много други е ЛИЦЕНЗИРАНА за Събиране и Транспорт на отпадъци. Отпадъците биват от най- различен характер, като от Бойчинов 2004 могат да отговорят на изискванията и на най-претенциозните клиенти, заради разнообразните услуги, които предлагат. Отпадъците може да бъдат Битови, Строителни, Производствени и Опасни по смисъла на чл. 12 от Закона за управление на отпадъците, включително и болнични.

Основните услуги, които предлага Бойчинов 2004 може да бъдат разделени на четири основни вида:

  • Изхвърляне на битови отпадъци Бойчинов 2004 – битовите отпадъци се получават при ежедневната дейност на хората в домовете, социалните, обществени и административни сгради. Към тях се причисляват и тези отпадъци, генерирани от търговски обекти, обекти за отдих и забавление и занаятчийски дейности, но само в случаите, когато нямат опасен характер и същевременно тяхното количество и състав позволяват да бъдат третирани заедно с битовите.
  • Изхвъляне на производствени отпадъци Бойчинов 2004 – това са отпадъци, генерирани по време на промишлена, производствена, обслужваща и занаятчийска дейност от физически и юридически лица
  • Изхвърляне на опасни отпадъци – опасни са тези отпадъци, които имат състав, количество и свойства, създаващи риск за околната среда и човешкото здраве и се определят като такива според Базелската конвенция за контрол на тарнсграничното движение на опасни отпадъци и тяхното обезвреждане.
  • Изхвърляне на строителни отпадъци – строителни са тези отпадъци, които се генерират в следствие на строителни дейности на строителни площадки, както и такива, образувани в резултат на реконструкция или разрушаване на съоръжения и сгради.

Предлаганите от Бойчинов 2004 услуги включват и извозване на отпадъци от лечебни заведения. Дейностите по събиране и транспортиране се извършват със специално пригодени контейнери с обем (3,4,6,8 и 10 м3) или камиони самосвали (12,16 и 18м3).

Отскоро Бойчинов 2004 извършва и услуги, свързани с изкопна дейност и доставка на строителни и инертни материали. Богатото фирмено портфолио се допълва и от производство на контейнери и други железарски услуги. Бойчинов 2004 извършва и услуги от строителството – груб строеж, ремонт на покриви и довършителни работи.

„Ние сме хората, към които да се обърнете за вашите отпадъци“

бойчинов 2004
бойчинов 2004
бойчинов 2004

6 коментара

  1. Нашето лечебно заведение има договор с тях и към момента не сме срещали никакви трудности в комуникацията си с тях, освен това си вършат работата по перфектен начин. Успех !

  2. Наистина работят много експедитивно и спазват сроковете, което за мен е най-важно в днешно време. Казаната дума за тях е закон. Живи и здрави

  3. на мен ми правиха покрива и съм много доволен за момента, надявам се и за напред да е така 🙂

  4. Аз лично см много доволен от фирмата много бързо си свършиха работата и не е имало никакви проблеми

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар