Кратка информация


℘ Дейност: строителство на жилищни, обществени, промишлени сгради

℘ Телефонен номер: 0888 386 476

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.vaninastroy.com

℘ Email: vaninastroy@gmail.com

ванина строй

Сумарен рейтинг:

3.33/5 (3)

Оцени тази фирма:

Ванина Строй ООД гр. Ямбол

Ванина Строй е специализирана фирма в сферата на строителството на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, както и текуща поддръжка на строежи. Фирмата е със седалище град Ямбол. Тя разполага с нужните материално-технически ресурси и богат опит, за да задоволи вкуса на всеки свой клиент. Освен строителните услуги, Ванина Строй осъществява посредничество при сделки със закупуване на недвижими имоти и отдаването им под наем.

Ванина Строй изпълнява машинно полагане на мазилки и замазки, всякакви довършителни дейности, строително-ремонтни услуги, както и инсталационни работи в жилищни, обществени, административни, училищни институции. Фирмата изпълнява предлаганите услуги в уговорения срок, като си сътрудничи само с надеждни доставчици на материали и заготовки от български и чуждестранни производители.Качеството на материалите е от най-висок клас, с доказан произход и всички необходими гаранции, като Ванина Строй е безкомпромисна в това отношение. Фирмата залага на материали, съответстващи на националните и европейски стандарти. Екипът  на Ванина Строй е сформиран от висококвалифицирани кадри. Те извършват всеки проект или строително-монтажна дейност по най-оптималният и безопасен начин, с което дават гаранция за сигурността на всеки построен обект.

Фирмата има дългогодишен опит в дадената област и се стреми да изпълни всяко Ваше желание, за да останете наистина удовлетворени от крайния резултат. Експертите дават ясни и конкретни насоки за изпълнението на всеки етап от цялостния процес, като показват перфекционизъм във всяко едно отношение.

ванина строй
ванина строй

4 коментара

  1. Работиха по новата ни административна сграда. Въпреки скромните размери и големите средства, които поискаха, не изпълниха нищо качествено!!! Търсихме ги дълго време да си дооправят пропуските и беше голямо размотаване и разправии!!

  2. Работиха по довършителните работи в офиса ни. Не спазиха никакви срокове! Работата беше спешна и бяха поели ангажимент, а не изпълниха нищо от него! Пълни измамници

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар