Кратка информация


℘ Дейност: шевни машини, кроячна и гладачна техника

℘ Телефонен номер: 0898 533 015

℘ Web site: www.jack.bg

℘ Email: jack_bulgaria@abv.bg

℘ ЕИК/ПИК: 202468163

джак българия

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Джак България ЕООД гр. Пловдив

Джак България ЕООД е специализирана във вноса и продажбата на индустриални шевни машини марка Jack, домашни шевни машини, кроячна и гладачна техника, подаващи и изтеглящи устройства Racing, множество резервни части, аксесоари и консумативи.

Магазинната мрежа на фирмата, включва обекти в Пловдив и Русе, но това не и пречи да оставя доволни клиенти в цялата страна. Джак България ЕООД дава възможност на своите клиенти да видят и изпитат машините, които предлагат, както и да намерят необходимите им резервни части, аксесоари и консумативи.

Джак България ЕООД е официален представител и дистрибутор на Jack Sewing Machine за България.

Фирмата има дългогодишна история, като за своето съществуване от 14 години е създала множество доволни и лоялни клиенти от цялата страна. Продуктите, предлагани от компанията, са с високо качество и безспорна надеждност и издръжливост при работа. Продуктова гама е много разнообразна и богата, като от фирмата са способни да задоволят изискванията и на най-претенциозните клиенти. Джак България ЕООД предоставя добро сервизно обслужване и богат набор от резервни части и консумативи.

джак българия
джак българия
джак българия

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар