Кратка информация


℘ Дейност: хидроизолация, ремонт на покриви

℘ Телефонен номер: 0885 582 631

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.gmontage.com

℘ Email: office@gmontage.com

джи монтаж

Сумарен рейтинг:

2.81/5 (4)

Оцени тази фирма:

Джи Монтаж ЕООД гр. Стара Загора

Джи Монтаж ЕООД е специализирана фирма, развиваща дейност в областта на изграждането, поддържането и ремонта на покривни конструкции и хидроизолационни системи в промишленото, инфраструктурното и жилищно строителство. Фирмата е локализирана в град Стара Загора и за своя дългогодишен опит е реализирала множество обекти не само в града, но и в цялата област.

Услугите, предлагани от Джи Монтаж са:

  • Хидроизолация на скатен покрив
  • Хидроизолация на плосък покрив
  • Хидроизолация на основи и фундаменти
  • Хидроизолация на тераси
  • Специални предложения в следните области-басейни, двойни покриви, линейно отводняване, покрив градини, мостове и виадукти, както и фотоволтаични соларни системи

Джи Монтаж предлага цялостно обслужване и решение за конкретния проблем, като подхожда строго индивидуално към всеки свой клиент. Джи Монтаж залага на безкомпромисност в своята работа като изпипва и до най-малкия детайл дадения проект. Компанията работи само с качествени материали на утвърдени производители и държи да изпълни всичко в уговорените срокове, за да може клиента да остане истински удовлетворен от крайния резултат. Екипът на фирмата е сформиран от висококвалифицирани кадри, които на база солидния си опит в областта, успяват да дадат адекватна оценка на всеки проблем. Те са преминали специален курс на обучение и са сертифицирани за работа с продуктите на фирмите-лидери в сферата на хидроизолациите и битумните керемиди General Membrane. Благодарение на утвърдения си имидж, Джи Монтаж е изградила стабилни взаимоотношения с партньори от конкретния бранш, което е свидетелство за професионализма на служителите.

джи монтаж
джи монтаж

2 коментара

  1. Работили сме заедно по няколко проекта, до сега не сме имали никакви трудности нито в работата, нито в комуникацията помежду си. Определено се работи лесно с тях и са подходящ партньор във всеки проект. Надявам се и за в бъдеще да работим заедно. Успех

  2. Осъществиха ремонт на покрива на жилищната ни сграда, защото беше в окаяно състояние. Имахме големи притеснения в началото, защото има много некоректни фирми в бранша, но за щастие случаят не беше такъв. Фирмата подходи много сериозно към проблема ни и нямаме никакви оплаквания.

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар