Кратка информация


℘ Дейност: ремонти, довършителни работи, алуминиева и PVC дограма

℘ Телефонен номер: 0883 41 81 92

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.da-11.com

℘ Email: terasite@abv.bg

д-а 11

Сумарен рейтинг:

2.75/5 (9)

Оцени тази фирма:

Д-А 11 ЕООД гр. София

Д-А 11 е специализирана фирма в областта на вътрешните и довършителни ремонтни дейности. Фирмата е от дълги години на българския пазар и успешно осъществява усвояването на балкони и тераси, цялостната услуга по къртене, чистене и извозване, както и довършителни дейности от всякакво естество.

Д-А 11 предлага следните услуги:

 • Оглед и цялостна консултация
 • Монтаж на дограми
 • Довършителни услуги
 • Ремонт на стари дограми
 • Усвояване и остъкляване на тераси
 • Зидане на тераси
 • Зимни градини
 • Топлоизолация, Вик и Ел. инсталации
 • Боядисване и др.

В Д-А 11 работи екип от висококвалифицирани професионалисти, които имат дългогодишен опит в дадената сфера. Те предлагат на своите клиенти подробни консултации, с които предоставят идеи и дават препоръки за предстоящата ремонтна дейност. Служителите се стремят да удовлетворят желанието на всеки клиент , за да остане доволен от крайния резултат. Услугите, извършвани от Д-А 11, са на изгодни цени и се изпълняват във възможно най-кратки срокове. Използваните материали са от най-високо качество, защото фирмата работи само с утвърдени лидери на пазара.

По отношение на зидането на тераси и балкони, Д-А 11 прави иновативна стъпка като използва нов тип зидани блокчета. За тях е характерно намаляване на загубата на топлинна енергия, както и повишаването на енергийна ефективност, водещо до снижаване на Вашите разходи през зимния период.

Д-А 11 има широка продуктова гама, включваща: PVC и Алуминиева дограма, PVC и Алуминиеви профили, разнообразни стъклопакети, плъзгащи врати, козирки, щори, комарници, парапети, первази и др. Предлаганите продукти са в всякакви цветови гами, размери, като всеки от тях притежава и сертифициран документ, с който се удостоверява и високото качество на закупената стока.

д-а 11
д-а 11

2 коментара

 1. Препоръчаха ми ги, защото търсех решение за да си намаля сметките за отопление през зимата. Предложиха ми някакъв иновативен метод за зидане на терасата, който бил по-добър от досегашните и смея да кажа, че наистина е така. Много съм доволен и от дограмата, която сложиха. Сега чакам зимата да видим реалните резултати, ама съм оптимист. Успех

 2. Правиха ми проект за усвояване на цялата тераса. Което не беше лесно изобщо, защото е 65 кв.м, но измислиха добър вариант, доста са креативни и се справиха добре. Нямам забележка към работата им

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар