Кратка информация


℘ Дейност: отопление, дом, градина

℘ Телефонен номер: 0878 96 96 55

℘ Работно време:

Всеки ден: 09:00 — 18:00

℘ Web site: www.zavsekisezon.bg

℘ Email: info@zavsekisezon.bg

за всеки сезон

Сумарен рейтинг:

3/5 (5)

Оцени тази фирма:

За всеки сезон гр. Плевен

За всеки сезон е магазин, с традиции на българския пазар повече от 20 години със седалище-град Плевен. Продуктите, предлагани от онлайн магазина се разпростират в няколко сфери-Отопление,Дом и Градина. За всеки сезон е водещ дистрибутор за Плевенския район на едни от най-големите производители в страната като Момина крепост-Велико Търново, Арон-Търговище, Стефанов-Стражица, Логос- Габрово и др.

Магазин За всеки сезон предлага широка гама от продукти за отопление на твърдо гориво:

  • Камини
  • Готварски печки
  • Камери за вграждане
  • Котлети

Продуктите на За всеки сезон са с най-високо качество и гарантират на клиента търсената надеждност и безпроблемно използване. Фирмата е с дълги години опит зад гърба си и работи само с водещи марки на българския и чуждестранния пазар. За екипа от професионалисти на За всеки сезон най-важният елемент е индивидуалната удовлетвореност на клиентите и задоволяване и на най-претенциозните вкусове. Благодарение на коректното си отношение спрямо партньорите и клиентите си, За всеки сезон успява да затвърди изграденият си имидж толкова години на пазара.

Освен решения за Вашия дом, За всеки сезон предлага всякакви изделия от пластмаса, които са необходими на всяко едно домакинство в наши дни. Продуктовата гама включва: бидони, туби и кофи, лейки, легени, столове. За градината, магазинът предлага оградни мрежи, както и електрозаварени пана, които са с доказан произход и качество. Като допълнение към богатия спектър от продукти, можете да откриете и инструменти от всякакво естество-градинарски, дърводелски, автомонтьорски, измервателни, строителни и др. За всеки сезон се отличава със специален подход към всеки клиент, защото индивидуалността и отличното обслужване са от ключово значение за крайния резултат.

“Ръка за ръка с потрeбителя”

за всеки сезон
за всеки сезон

Продукти на фирмата:

2 коментара

  1. Купували сме много продукти от тях. Качеството е добро и цените им са чудесни. Използваме ги при всяка възникнала нужда вкъщи. Продължавайте да ни радвате със стоките си

  2. Минахме на отопление на дърва с водна риза и си взехме камина от тях. За момента сме много доволни ще караме втора зима с нея надявам се да няма проблеми

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар