Кратка информация


℘ Дейност: ремонт на покриви, хидроизолация, алпинисти

℘ Телефонен номер: 0877 77 69 00

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.ivatex.free.bg

℘ Email: ivatex1@abv.bg

иватекс

Сумарен рейтинг:

3.33/5 (3)

Оцени тази фирма:

Иватекс  Иван Деков ЕТ гр. Плевен

Иватекс е фирма, специализирана в строително- ремонтните дейности, жилищно строителство, саниране и външна изолация, бояджийски услуги и строителни услуги. Фирмата разполага и с обучени алпинисти.

През целия си период на съществуване от Иватекс се стремят да предоставят на своите клиенти безкомпромисно качество на конкурентни и достъпни цени. Голямото предимство на фирмата са съкратените срокове, в които изпълнява своите обекти. Това е и тайната, която ѝ позволява да е основен играч в сектора на строителството в Плевен и региона. Това че фирмата се намира в град Плевен не ѝ създава пречки да поема обекти и от други населени места, защото разполага с добре обучен екип от специалисти, които могат да работят на всякакви места и при всякакви условия.

Един от основните елементи, на които залагат от Иватекс e работата с качествени материали, за да може крайният продукт да бъде с качество, способно да задоволи изискванията и на най-претенциозните клиенти. Иватекс работи само с утвърдени български и чуждестранни фирми, които притежават съответните сертификати за съответствие и качество. Едно от основните конкурентни предимства е спазването на договорени срокове.

Основните направления, в които работи Иватекс са:

  • Саниране и изолации – конкурентно ниски цени и материали от висок клас: Baumit, Ceresit, Austrotherm. От фирмата предлагат силиконова, силикатвна и силикат-силиконова минерална мазилка по каталог и желание на клиента.
  • Груб строеж – фирмата разполага с професионални кофражисти, арматуристи, зидаро-мазачи и ВиК специалисти.
  • Хидроизолация – работи се по метода на газо-пламъчното залепване, с най-добрите материали на пазара
  • Ремонт на покриви – използват се материали само от доказани марки – Bramac, Tondah, Младост. Иватекс предлага безплатен оглед.
  • Алпийски способ – Иватекс разполага с обучени алпинисти, които достигат до недостъпни места за външни ремонти, изолации, мазилки.
иватекс
иватекс
иватекс

4 коментара

  1. използват супер материали. мои приятели имаха проблем с влагата след като друга фирма им прави изолацията, а пък аз нямам подобен проблем

  2. Ние сме много доволни. Оправяха ни покрива миналата година и досега не сме имали никакви проблеми

  3. Перфектно си вършат работата. Това лято ми слагаха изолация и я направиха дори по-бързо отколкото ми бяха обещали

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар