Кратка информация


℘ Дейност: недвижими имоти, агенция, брокер

℘ Телефонен номер: 0878 690 671

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.imoti-mira.com

℘ Email: office@imoti-mira.com

имоти мира

Сумарен рейтинг:

3.75/5 (3)

Оцени тази фирма:

Имоти Мира гр. Хасково

Имоти Мира се намира на територията на град Хасково и предлага на своите клиенти следния спектър от услуги: покупко-продажба на недвижими имоти,  консултантска дейност, отдаване под наем, както и строителство. Фирмата изцяло се съобразява с Вашите изисквания и Ви дава най-добрите решения.

Имоти Мира се развива успешно повече от десет години на българския пазар и предлага  възможно най-подходящите оферти, съобразени с търсенето от Ваша страна. Имоти Мира гарантира сигурност и надеждност в законово отношение при сключване на всяка сделка, както и професионално и коректно отношение от страна на служителите. Те са с дългогодишен опит в дадената сфера и успяват да Ви предложат най-изгодна цена, която да Ви удовлетвори. Някои от служителите са със завършено образование в Европа, като свободно комуникират, както на английски така и на холандски език. Имоти Мира проявява лоялно отношение и свидетелство за това са изградените взаимоотношения с надеждни партньори, с които фирмата си сътрудничи непрекъснато в процеса на своята работа.

В резултат на успешно сключена сделка, агенцията взима комисионна, възлизаща на 2% от продажната цена и 50% еднократно заплащане от стойността на съответния месечен наем. Имоти Мира се стреми непрекъснато да подпомага своите клиенти като предлага и съдействие при финансиране на закупуване на недвижим имот, като се заема и с подготвяне на целия комплект от необходими документи за продажбата, наемането или отдаването под наем на съответния имот.

имоти мира
имоти мира

2 коментара

  1. Купихме сегашния си апартамент чрез тях. Много съм доволна, че ни отделиха достатъчно внимание, защото сме с малко дете и беше важно да купим наистина надеждно жилище. Не се опитаха да ни измамят и да ни пробутат нещо некачествено. Горещо ги препоръчвам и ако един ден отново ни се наложи да си търсим апартамент определено ще се спрем отново на тях 🙂

  2. Продал съм няколко имота през тях. Много лесно се работи с тях. Оставям всичко в техните ръце без никакво притеснение. Оправят ми всички документи, подготвят сделката, за мен няма никакви грижи. Много съм доволен и ще продължа да работя с тях

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар