Кратка информация


℘ Дейност: агенция, недвижими имоти, брокер

℘ Телефонен номер: 0888 121 793

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/инфоинвест

℘ Email: investreni@abv.bg

инфоинвест

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Инфоинвест гр. Велинград

Инфонвест е агенция за недвижими имоти на територията на град Велинград. Тя предлага на своите клиенти къщи, апартаменти, офиси, магазини, съобразени предварително с техните индивидуални предпочитания и вкусове. Агенцията е от повече от двадесет години на българския пазар и утвърждава имиджа си на коректна фирма, показваща висок професионализъм в предлаганите услуги.

Освен недвижими имоти, Инфоинвест предлага и терени за строителство в местностите:  Юндола, Цигов чарк, град Доспат, град Сърница. Районите се отличават с невероятна атмосфера, природни дадености и са отлична място за уют, спокойствие, както и решение за Вашата инвестиция. Служителите на агенцията са висококвалифицирани и проявяват лоялно отношение към всеки клиент, търсейки най-подходящото място за него. Агенцията извършва всички видове услуги в уреждането на нужната документация при сключване на сделките, като всеки детайл е прецизно изпипан, за да сте сигурни в инвестицията на Вашите финансови средства.

За дългогодишното си съществуване на пазара с недвижими имоти, Инфоинвест е реализирала стотици сделки и има зад гърба си редица доволни клиенти. Агенцията предприема гъвкава ценова политика, за да може максимално да удовлетвори Вашите желания и то на най-изгодна цена. Красотите на Родопите са притегателен център за всеки посетил това невероятно кътче от България, а Инфоинвест предлага на своите клиенти инвестиция именно в това място.

инфоинвест
инфоинвест

2 коментара

  1. Съдействаха ни като си купувахме ваканционен имот до Велинград. Много сме доволни. Попаднахме на страхотна вила и ни оказаха пълно съдействие. Успех

  2. Продали сме няколко имота чрез тях. Спокойно мога да кажа че оставям всичко в техните ръце и имам пълно доверие. Намират точните купувачи и уреждат всичко по сделката

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар