Кратка информация


℘ Дейност: електрически инсталации

℘ Телефонен номер: 0886 440 407

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.yolanibg.com

℘ Email: yolani@abv.bg

йолани

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Йолани гр. Пловдив

Йолани е динамичо развиваща се фирма в областта на изграждането, ремонта и поддръжката на електрически инсталации и съоръжения. Фирмата има над 15-годишен опит зад гърба си и стотици удовлетворени клиенти. От 2003г. разширява своите услуги като започва да предлага инсталиране, поддържане и мониторинг на дизел генератори. Йолани има изградени взаимоотношения със своите партньори благодарение на коректното си отношение, лоялност и високо качество на предлаганите услуги.

Йолани предлага на своите клиенти следните услуги:

  • Електроизграждане и поддръжка на електрически инсталации до 1000V
  • Изпитване на кабелни линии до 1000V
  • Инсталиране и отдаване под наем на дизел генератори
  • Осигуряване на аварийно захранване
  • Поддръжка на ел.мрежи и дизеловите генератори

Екипът на Йолани е съставен от служители, с високо ниво на познания в конкретната област. Те са подготвени за всякакви извънредни ситуации и разполагат с необходимото оборудване в случай на настъпила авария. Освен това, компанията предлага на своите клиенти материали с доказано качество и произход, в резултат на сътрудничеството си с утвърдени фирми на пазара. За екипа най-важна е Вашата безопасност и изпипва всеки детайл до най-малката подробност.

Йолани предлага сервизно обслужване на място, както и доставка на резервни части за дизел генераторите по заявка на клиента. За фирмата е от съществено значение навременното доставяне в уговорените срокове, с което утвърждава професионализма и коректното си отношение  към всеки свой клиент.

йолани
йолани

2 коментара

  1. Имахме сериозни проблеми с инсталацията, защото постоянно се претоварваше. Много се радвам че попаднах на точните хора да ни разрешат проблемите. Големи професионалисти и с радост бих ги препоръчал на приятел

  2. Обновяваха електрическата инсталация в нашата фабрика, защото вече не можеше да издържа на потреблението. Свършиха работата много бързо и качествено, което беше много важно, защото няма как да спрем производството си. Успех

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар