Кратка информация


℘ Дейност: кемпери, каравани, тенти, фортселти

℘ Телефонен номер: 0888 705 267

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Email: info@dethleffs-bg.com

℘ Website: www.dethleffs-bg.com

℘ ЕИК/ПИК: 131388349

Караван център София

Сумарен рейтинг:

Не сте гласували все още.

Оцени тази фирма:

Караван център София Детлефс /Dethleffs/

Караван център София е на българския пазар от 2005г. като е специализиран в предлагането на кемпери, каравани, оборудване и аксесоари.

Караван център София е изключителен представител на известните немски компании за резервни части и оборудване на кемпери и каравани – Movera GMBH и Frankana GMBH за територията на България. Двете фирми са световноизвестни и са най- големите дистрибутори на къмпинг оборудване за Европа. Караван център София предоставя широка гама от продукти, необходими за вашата каравана или кемпер- фортселти, тенти, климатици, палатки, копресорни хладилници, къмпинг столове, инвертори, газови котлони, барбекю, химически тоалетни, сателитни антени и др. Компанията е способна да задоволи изискванията и на най- претенциозните клиенти.

Караван център София притежава богат асортимент от продукти. Всички те са достъпни на актуалните каталози, намиращи се в сайта на компанията. Караван център София работи само с висококачествени стоки и залага на най- доказаните марки. За това говори и фактът, че всичко предлагано от нея е с немско качество, което е безспорен белег за професионализъм.

Всички модели каравани на Караван център София се характеризират с уникален външен дизайн, динамика и практични решения за вътрешното пространство. От друга страна за клиентите, които предпочитат лукса при своето пътуване, фирмата предлага кемпери, представени във варианти полуинтегриран и интегриран.

„Почивката на къмпинг за цялото семейство просто се нарича Dethleffs”

Караван център София
Караван център София
Караван център София
Караван център София

Продукти на фирмата:

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар