Кратка информация


℘ Дейност: строителство, ремонт, реконструкция, жилищни сгради

℘ Телефонен номер: 0898 672 171

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.kris-building.com

℘ Email: krisbuilding@mail.bg

крис-билдинг

Сумарен рейтинг:

0.23/5 (15)

Оцени тази фирма:

Крис-Билдинг ЕООД гр. Варна

Крис-Билдинг ЕООД работи успешно в сферата на строителството, инвестициите и проектирането. Началото на фирмената дейност е през 2004г. като през целия си период на развитие Крис-Билдинг се стреми да предостави на своите клиенти безкомпромисно качество на достъпни цени. Основно предимство на фирмата са съкратените срокове, в които работи. Това е и тайната, която и позволява да е основен играч на пазара с недвижими имоти.

Крис-Билдинг ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителя за изпълнение на строежи с решение на комисията и Протокол № 0015/13.01.2008

Услугите на фирмата включват, както изграждане на ново строителство, така и в груб строеж, жилищни кооперации от самото начало до ключ. Фирмата предлага също така и строителство на еднофамилни къщи (масивни и сглобяеми). Kакто и извършване на всички видове довършителни и строително-ремонти дейности. Водещото при работата на фирмата е да се залага на качествени материали, за да може крайният продукт да бъде с наистина високо качество. Крис-Билдинг работи само с утвърдени български и чуждестранни фирми, които притежават съответните сертификати за качество и съответствие. Едно от основните конкурентни предимства е спазването на договорени срокове.

Крис-Билдинг разполага с богат инвентар от строителна техника, което позволява отдаването ѝ под наем, както и извършването на транспортни услуги, свързани със строителството. Екипът на фирмата е съставен от висококвалифицирани кадри, които извършват заснемане на съществуващи сгради, количествено-стойностни сметки, както и цялостно проектиране и изпълнение на обектите.

Целта на фирмата е да постигне максимален комфорт и удобство за клиентите си, както и да поддържа коректни взаимоотношения с партньорите си.

Ако имате парцел за застрояване, необходимост от ремонт или реконструкция на съществуваща сграда, Крис-Билдинг с удоволствие ще изготви оферта за конкретния случай.

крис-билдинг
крис-билдинг
крис-билдинг

6 коментара

  1. Надявах се да не са поредната фирма с измамници, но го докарват само на приказки. Не ИМ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ. Всичко което казват е лъжа. Гледат те в очите и те лъжат.

  2. МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА ! Изключително лошо изпълнение. Напукаха ни се стените, падна мазилката. Дограмата е под всякаква критика имам чувството че направо усещам вятъра от нея. Абсолютна трагедия

  3. строят изключително некачествено. Цялата ни стена е във влага в детската всичко е в мухъл. не може да се гледат така деца. Не правете грешката да купувате нещо от тях !

  4. Не се занимавайте с тази фирма .. мошеници са .. ако ви се живее на квартира купете си апартамент от тях … тук след 2-3 години ще имате.. 🙂 аз с моя апартамент се отървах ..

  5. Моето мнение се различава коренно от предишните четири коментара. Доволни сме със семейството ми от жилището което закупихме преди 5 години. Коректни, внимателни, отзивчиви и отговориха на нашите изисквания и капризи за корекции на жилището. С удоволствие ще закупим жилище построено от тях. Имаме им доверие!

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар