Кратка информация


℘ Дейност: къща за гости, настаняване, почивка, отдих

℘ Телефонен номер: 0898 598 351

℘ Email: restorant_elit_cigov_chark@abv.bg

къща за гости елит

Сумарен рейтинг:

5/5 (1)

Оцени тази фирма:

Къща за гости Елит – Цигов Чарк

Къща за гости Елит е разположена в центъра на Цигов Чарк. Хотелът предлага 4 двойни стаи и 2 апартамента, като всички разполагат с телевизор с кабелна и самостоятелен санитарен възел. Апартаментите се състоят от спалня и хол за 4 души.

Къща за гости Елит се намира сред уникалната природа на Родопите и предлага невероятна панорамна гледка към язовир Батак и необятната природа, която го заобикаля. Къщата предлага невероятна възможност за почивка и релакс сред чистия и прохладен въздух на Родопите. Водещото желания на екипа е да ви накара да се почувствате като у дома си и да ви предразположи да изживеете едно незабравимо време сред природата. Да се презаредите с положителна енергия и невероятни емоции. Къща за гости Елит работи за своите клиенти целогодишно и предлага възможност не само за отдих, но и за културен туризъм, бизнес срещи и всякакъв вид тържества.

Стаите са удобни както за почивка, така и за работа. Къщата предлага 2 двойни стаи, 2 тройни стаи и 1 апартамент. Като във всички стаи и достъпен безплатен интернет. За удобството на своите клиенти къща за гости Елит разполага с механа, която е оборудвана с кухня и външно барбекю, което дава възможност на гостите сами да приготвят храната си.

Освен хотелска част, къщата разполага и с ресторант- градина, който ще отговори на изискванията и на най-претенциозните клиенти, с своята невероятна кухня и отбрани вина. Ресторантът разполага с 60 места в лятната градина и 45 места на закрито. За своите клиенти, къща за гости Елит, предоставя и безплатен паркинг  за 10 паркоместа.

къща за гости елит
къща за гости елит
къща за гости елит
къща за гости елит
къща за гости елит

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар