Кратка информация


℘ Дейност: дървени въглища, брикети, дърва, дъски, греди

℘ Телефонен номер: 0899 877 450

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.nikimol.eu

℘ Email: nikimol@abv.bg

℘ ЕИК/ПИК: 020461738

дървени въглища

Сумарен рейтинг:

3.46/5 (6)

Оцени тази фирма:

Никимол ООД гр. Асеновград

Началото на дейността на „ Никимол “ ООД е през 1990г. в гр. Асеновград. Фирмата е специализирана в производството на дървени въглища, но това не и пречи да развива успешен бизнес в сферата на търговията с твърди горива- въглища, брикети, дърва за огрев. „ Никимол “ ООД се занимава също и с производство на греди, дъски, талпи от иглолистна и широколистна дървесина. Компанията е основен доставчик на дървени въглища за небезизвестната „Метро Кеш енд Кери“ за България. Продуктите на фирмата успешно се продават както в България така и в чужбина. Основната част от износа се извършва за Гърция, Турция, Италия и др. „ Никимол “ ООД разполага с две складови бази на територията на България.

Основните продукти са дървени въглища; брикети от дървесни частици; барбекю за еднократна употреба; дъски, талпи, греди по размер на клиента и твърди горива.

От скоро „ Никимол “ ООД успешно налага на пазара и брикети от дървени въглища за барбекю; активен въглен за промишлени цели; карбонизирани пелети за скара; био- чар, който има големи предимства пред останалите видове тор (подобрява качеството на почвата; има мощно антибактериално действие и помага за задържане на влагата)

дървени въглища
Никимол
брикети
Никимол

Продукти на фирмата:

6 коментара

  1. Най- добрите в региона, а може би и в цяла България. Работил съм с много фирми от бранша. Не съм имал никакви проблеми с тях. Желая успех по всички направления !

  2. Много сме доволни, доставяха ни дървен материал, качеството беше много добро

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар