Кратка информация


℘ Дейност: груб строеж, ремонти, довършителни работи

℘ Телефонен номер: 0878475018

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/никол-строй

℘ Email: b.bonev60@abv.bg

никол строй

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Никол Строй ЕООД гр. Велико Търново

Никол Строй ЕООД е фирма, специализирана в строителния сектор като предлага на своите клиенти цялостно обслужване-от етапа на грубия строеж до цялостното му финализиране.

Фирмата предлага гарантирани резултати в следните услуги:

  • Изграждане на груб строеж
  • Интериорни ремонти
  • Довършителни дейности
  • Монтажи

Практиката на Никол Строй е първо да направи обстоен оглед на обекта, за да могат да изготвят обективна оферта, която да отговаря на индивидуалната нужда на дадения клиент. Фирмата си поставя реални срокове, за да може да постигне максимален резултат. Никол Строй предлага на своите клиенти коректно изпълнение, което е резултат от натрупания опит през годините. Във фирмата работи висококвалифициран персонал, за който най-важният аспект е удовлетвореността на клиента от свършената работа. Материалите, които се използват са на утвърдени български и чуждестранни производители, за да се гарантира качеството на строително-ремонтните дейности.

Никол Строй предлага изграждане на невероятен интериор, подчертан със стил и безкомпромисност дори и до най-малкия детайл. Специалистите предлагат решения, които в максимална степен да се доближат до Вашите предпочитания.

Освен изброените дейности, фирмата развива успешно изграждане и цялостно проектиране на енергоспестяващо осветление, целящо понижаване на разходите за електричество с повече от 80%.Компанията предлага широка гама от светодиодни продукти на конкурентни цени.

Строителството обхваща цялостен ремонт до ключ на всякакви помещения, за да получите Домът на Вашите мечти, а Никол Строй е правилното решение за осъществяването на това.

никол строй
никол строй

4 коментара

  1. Момчетата пипат много бързо и не си оставят ръцете а го правят както си му е реда. За другото лято пак сме планирали малък ремонт и ще ги използваме

  2. Правиха основен ремонт на апартамента ни. Добри майстори са и си изпипват нещата имат отношение към детайла. Дори много ми помогнаха като ме съветваха за някои елементи и се получи много хубаво

  3. Бяхме ги наели да извършват ремонт на лятната вила. Направиха го много бързо и качествено и не са ми създавали никакви грижи

  4. Некоректен работодател!!!
    Внимавайте! Дава ви се фалшив трудов договор, и не можете да си вземете парите. Техни служители заплашват с бой когато си потърсите правата!

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар