Кратка информация


℘ Дейност: сондажни дейности

℘ Телефонен номер: 0878 16 16 34

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.nikt-drilling.com

℘ Email: icokostadinow@abv.bg

никт дрилинг

Сумарен рейтинг:

2.5/5 (4)

Оцени тази фирма:

Никт Дрилинг ООД гр. Пазарджик

Никт Дрилинг ООД е специализирана фирма в областта на изготвянето на геоложки доклади, осъществяването на хидрогеоложки и геоложки проучвания, изграждане на сондажи за вода и водоснабдителни сондажи. Централният офис на Никт Дрилинг е локализиран в град Пазарджик, но има установени офиси в София и Варна.

Сондажните дейности на Никт Дрилинг обхващат следните аспекти:

 • Сондажи и проучване за вода
 • Лабораторни изпитания и изследвания
 • Разрешителни за узаконяване и водоползвване
 • Геоложки проучвания за скално облицовачни материали,инертни материали и въглища
 • Поставяне на помпи и хидрофорни системи
 • Укрепване на сгради и свлачища
 • Сондиране с диамант
 • Изграждане на пиезиметри
 • Полеви изпитания
 • Хоризонтални, наклонени и ядкови сондажи

Никт Дрилинг работи с изключителна качествена техника, която е на високо ниво при изграждането на сондажи за вода и водоснабдителни сондажи. Използваните способи позволяват пробиването на земна и скална маса, сондиране на дълбоко ниво, а там вероятността за замърсяване на водата е с изключително малка. Екипът от професионалисти е с богат и доказан опит в сферата на геотехническите и геоложките проучвания. Никт Дрилинг разполага със  сондажи за откриване на вода без значение от вида на терена. Поради големия проблем с водоснабдяването в наши дни, в отдалечените райони сондажът е най-подходящият избор и компанията разполага с решение за възникналия проблем.

Никс Дрилинг развива успешно своята дейност с изготвянето на инженерогеоложки доклади, действащи съгласно нормативната уредба на Република България.

никт дрилинг
никт дрилинг

3 коментара

 1. Много съм им благодарна за свършената работа. Благодарение на тях успяхме да решим един наболял проблем от повече от 10 години. Перфектно се справиха с укрепването на сградата ни и вече нямаме притеснения, а можеше да останем без домове. Благодаря ви и успех

 2. Сериозна фирма. Изпълняват поетите ангажименти в срок и имат професионално отношение. Комуникацията ми с тях беше на изключително високо ниво и за мен беше удоволствие да работим заедно

 3. Работили сме заедно по различни проекти, големи професионалисти са и наистина разбират от работата си

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар