Кратка информация


℘ Дейност: пране, сушене, гладене

℘ Телефонен номер: 0888 550 446

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: peralnia-slavov.bg

℘ ЕИК/ПИК: 124640426

Пералня славов

Сумарен рейтинг:

Не сте гласували все още.

Оцени тази фирма:

Пералня Славов ЕООД гр. Добрич

Начало на Пералня Славов ЕООД  се дава на 04.04.2005г. в град Добрич. Основните принципи са доставяне на безкомпромисно обслужване, включващо услуги като пране, сушене и гладене на работно облекло, сушене и гладене на постелъчно бельо, пране на завеси и покривки, пране на кувертюри и одеала, което са явява предпоставка за безпроблемното и надеждно обслужване на хотели, ресторанти, болници, социални домове, детски градини, фирми и граждани.

Своята надеждност и безкомпромисност при обслужването, Перална Славов, доказва вече повече от 10 години, което е предпоставка за изграждане на стабилно доверие между фирмата и многобройните и клиенти, чиито спектър е много разнообразен от частни лица до болници, и от малки фирми до големи СПА центрове.

Пералня Славов и оборудване с последно поколение перални и гладачни машини с удивителен капацитет от 100- 130 кг за изпиране на спално бельо и покривки от ресторанти на час. Капацитетът е предостатъчен да задоволи и най- претенциозните клиенти.

Мотото на Пералня Славов ЕООД е да залага винаги на възможно най- качествените продукти, затова залага на най- доказаните марки при избора на перилни препарати, с които да извършва безпроблемна обработка на петна, боядисване на памучни изделия (хавлии, дрехи и др.). Изпирането и дезинфекцирането на прането се извършва по химиотермодезинфекционен и термодезинфекциозен  метод.

Пералня славов
Пералня славов

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар