Кратка информация


℘ Дейност: багер, самосвал, снегопочистване, bobcat

℘ Телефонен номер: 0878 674 747

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/петро-комерс

℘ Email: okazion75@abv.bg

петро комерс

Сумарен рейтинг:

1.56/5 (4)

Оцени тази фирма:

Петро Комерс Плевен ЕООД

Петро Комерс Плевен е специализирана фирма в изкопните дейности, като разполага със собствена техника- мултифункционален и мини багери, извозване със самосвал, снегопочистване, къртене на бетон. Освен това, фирмата извършва заравяне и почистване на площадки и парцели с Bobcat оборудване.

Изкопните работи включват:

  • Основи за сгради
  • Канали за ВиК
  • Траншеи за ел.кабели
  • Канали за прекарване на телефонни и оптични кабели
  • Септични ями
  • Канали за газификаци и др.

Освен изброените услуги, Петро Комерс предлага на своите клиенти под наем: Трамбовка, виброплоча, флугорес, мини багер, комбиниран багер.

Фирмата работи с машинна техника от най-висок клас, като служителите са висококвалифицирани професионалисти в изкопните дейности. Предлагат на своите клиенти подробна консултация , с цел пълното запознаване с поетапния процес на работа. Петро Комерс е лоялен партньор, с доказано качество на извършваните услуги, работи на конкурентни цени, като целия процес протича в уговорените срокове. Фирмата предлага и възможност за фактури по ЗДДС.

Петро Комерс Плевен проявява висок професионализъм и коректно отношение спрямо всеки клиент, а лоялността е от ключово значение при взаимоотношенията с Вас. Фирмата има дългогодишен опит в конкретната сфера, което гарантира изпълнение от най-високо качество и то в най-кратък срок.

петро комерс
петро комерс

3 коментара

  1. Добре работят. Наемал съм ги за два обекта. Смея да твърдя че се справиха чудесно. На този етап не съм работил с по-сериозна фирма. Успех

  2. Много пъти съм прибягвал до техните услуги, до момента не сме имали проблеми. Техниката им е на изключително високо ниво

  3. Фирма с перфектно отношение към клиента и максимално качество на конкурентна цена !!! Желая им здраве и много клиенти !!!

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар