Кратка информация


℘ Дейност: продажба на водноснабдителни елементи

℘ Телефонен номер:  0899 89 10 66

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site:  https://pumpsystem.eu

℘ ЕИК/ПИК: 203183391

пъмп систем

Сумарен рейтинг:

3.96/5 (6)

Оцени тази фирма:

Пъмп Систем ЕООД гр. Велико Търново

Пъмп Систем е бързоразвиващ се бранд в областта на помпената техника,  ВиК и ОВК сектора, поливните и напоителни системи, соларни и термопомпени инсталации. Пъмп Систем ЕООД е създадена през 2014, но бързо се налага на пазара като лидер в бранша, с богата продуктовата гама, включваща различни варианти за надземно и подземно капково напояване, както и технологични решения, включително и тракторни помпи.

Пъмп Систем ЕООД изповядва идеята, че на клиентите трябва да бъдат давани цялостни решения според техните нужди. За целта са развити всички сектори включващи проектиране, доставка, монтаж и сервиз.

Клиенти на компанията са някои от най-големите индустриални предприятия в Северна България, фирми в малкия и среден бизнес, общини, ВиК дружества, както и частни клиенти.

В последно време Пъмп Систем развива дейност в инженеринг и монтаж на напоителни системи  за земеделски производители, финансирани по Мярка 4.1 от Европейския Съюз.

От септември 2016г. брандът Пъмп Систем е обявен за франчайз. Мотото на франчайзинг кампания е  „Бизнес с перстпектива“, тъй като франчайз концепцията е единствената по рода си на Балканите.

Централният офис на Пъмп Систем се намира в гр. Велко Търново, а в началото на 2017 г. бе открит и търговски обект в гр. София.

пъмп систем
пъмп систем
пъмп систем

Продукти на фирмата:

9 коментара

  1. Много се радвам, че отворихте офис и в София, защото ми писна само с куриери да работим 🙂

  2. Продуктите им са качествени, освен това наистина са коректни. Предлагат перфектни гаранционни условия. Имахме проблем с една от помпите, но веднага ни я подмениха. Живи и здрави !

  3. Работили сме с тях. За разлика от много други спазват уговорените срокове, което за нас беше много важно. Пожелавам успех!

  4. Аман вече от измамници,мошеници….служителите в тази фирма успяха наистина да спазят обещаното и то в срок!!!

  5. За момента няма фирма, която да ми е предлагала подобни условия. Сега тепърва започваме да работим с тях и ще видим как са и с изпълнението

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар