Кратка информация


℘ Дейност: проектиране, промишлено строителство,
антисеизмично укрепване

℘ Телефонен номер: 0899 113 909

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/ривал-инженеринг

℘ Email: rival_michailov@abv.bg

ривал инженеринг

Сумарен рейтинг:

5/5 (3)

Оцени тази фирма:

Ривал Инженеринг гр. Русе

Ривал Инженеринг е фирма, развиваща дейност в областта на проектирането и проучването на сгради и съоръжения от всякакво естество. Компанията е със седалище град Русе и оперира на българския пазар повече от 20 години като предлага голям набор от услуги в сферата на строителството.

Ривал Инженеринг е с дългогодишен опит и успешно развива проектиране в следните направления:

  • Промишлено строителство
  • Строително-ремонтни дейности
  • Реконструкция на сгради и съоръжения
  • Строително-консултативно обследване на сгради и съоръжения
  • Антисеизмично укрепване

Ривал Инженеринг е безкомпромисна в изпипването и на най-малкия детайл от своята дейност. През целия си период на развитие се стреми да предлага на своите клиенти качествено обслужване на достъпни и конкурентни цени. Ривал Инженеринг успешно развива консултантски услуги в дадената област в резултат от натрупаните познания през годините.  Екипът на компанията е съставен от доказани специалисти със солиден опит, които ежедневно успяват да откликнат на нуждите и на най-претенциозните си клиенти. Квалифицираният инженерен състав от специалисти предлага моделиране и подробно изследване на металните конструкции в състояние на статично натоварване, както и динамично въздействие. Това се осъществява  с използването на лицензиран софтуер за статичен и динамичен анализ. Фирмата работи само с доказани марки, което гарантира за качеството на използваните материали. Друго основно предимство на Ривал Инженеринг е изпълнението на поетите ангажименти в кратки срокове, което утвърждава коректното отношение на компанията във взаимоотношенията със своите клиенти.

Ривал Инженеринг разполага с всички необходими сертифицирани, лицензионни документи и регистрации, позволяващи на фирмата свободно да развива своята дейност, залагайки на отлични резултати във всеки аспект от своята област.

ривал инженеринг
ривал инженеринг

3 коментара

  1. Много сериозна фирма в бизнеса – имат добри специалиси, работи се много професионално и са коректни

  2. Изграждаха металната конструкция на нашия прозводствен цех. Дойдоха цял екип да огледат всичко. Много бързо го разработиха и направиха и сме много доволни

  3. Работили сме заедно по някои проекти. Имат добри професионалисти, които си разбират от работата и не сме имали никакви трудности

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар