Кратка информация


℘ Дейност: входни врати, интериорни врати

℘ Телефонен номер: 0886 683 075

℘ Работно време:

Делнични дни: 09:00 — 18:00

събота : 10:00 – 13:30

℘ Web site: www.vrati-rosal.com

℘ Email: rosal1_ood@abv.bg

росал 1

Сумарен рейтинг:

2.66/5 (8)

Оцени тази фирма:

Росал 1 ООД гр. Бургас

Росал 1 ООД е фирма, занимаваща се с директен внос на интериорни и входни врати, които се предлагат в широк спектър. Компанията е локализирана в град Бургас, където има постоянна наличност в склада на предлаганите продукти. Фирмата има отлично развита дистрибуторска мрежа във всяка точка на страната, което безпроблемно решава въпроса за доставянето на желаната от Вас стока.

Вратите, предлагани от Росал 1, са с отлично качество в резултат на използваните материали от най-висок клас. Вратите имат безупречен ,елегантен дизайн, силна устойчивост и надеждност, и могат да се намерят във всякакви цветови гами и размери. Моделите са разнообразни, за да задоволят вкуса на всеки клиент като се вписват идеално във всяка идея за интериор на офиса или дома. Като един от основните вносители на врати в страната, Росал 1 работи на конкурентни цени и залага на утвърдения имидж, който има като надежден и качествен бизнес  партньор. Освен преимуществото на предлаганите асортименти, Росал 1 залага и на бързо обслужване, за да може клиента да остане максимално удовлетворен от избора на фирма. В компанията работят висококвалифицирани кадри, чийто опит през годините им е изградил коректно отношение и стремеж към за задоволяване на всеки вкус и предпочитание от Ваша страна.

Фирмата се занимава не само с обзавеждане на домове и офиси, но също така и на промишлени помещения,хотели,ресторанти. Освен това, Росал 1 предлага релефни и остъклени врати, изработени от иглолистно дърво в изящни цветови гами. Използваните материали са изцяло по стандартите за опазване на околната среда, което показва високото естество на работа на фирмата.

Росал 1 е сертифицирана по два от международните стандарти:  ISO 14001–за управление на околната среда и ISO 9001 -за качество.

росал 1
росал 1

5 коментара

 1. Ползвам техни врати за почти всичкии клиенти с които работя и досега никой не се е оплакал. Добро качество на добра цена, лесно се монтират и не ми отварят допълнителна работа, какво повече да искам.

 2. Няколко апартамента съм оборудвал с техни врати. Много са точни, имат голям избор, имат и индивидуално отношение към клиента. Предложиха ми добри условия и няма как да не се спра пак на тях. Успех

 3. Абсолютни лъжци,нямат врати на склад а лъжат ,че имат. Събират на хората парите карат ги да чакат дори с месеци,и на всичкото отгоре вратите са пълни БОКЛУЦИ.

 4. ГАВРА ГАВРА ГАВРА ГАВРА!!!
  Пълна Тотална Гавра с клиента, ако има претенции.
  Ще ти „изпълнят претенциите“ за „перфектния монтажник “ и да ти се направят „перфектно вратите“. Касите стърчат с по 1 до 3 см от стените без да са прилепнали. Луфтовете са запълнени с пяна и залепени грубо с дъски за касата с препоръка да викам майтор и да замазва.
  При тях виновни няма. Рекламации няма. Само подигравателно хилене, че не е станало на твоите претенции, а на тяхното, защото видите ли вратите и монтажника са при тях. И ще става каквото те кажат, а не каквото ти искаш. После се хилят и подиграват, „Ама как точно стаята на детето бе.!“ Гледат снимките и се хилят „Малее!“ Чак доволни от станалото. Но не е допустимо такова чудо.
  В две фирми бях да си търся нови врати да подменя тези и показвам, и хората казват, че не са взети правилните размери, недопустимо е пяна и лепени на дъски за касата и как така ще се вика майстор да замазва. Това е за рекламация.
  Но при тази фирма рекламация не съществува. Виновен си ти и стените ти, че са криви. Отклоняват се 2-3 см. Бреее, чак толкова прости не сме станали да приемем тези оправдания! Който желае да види, да посети профила ми във ФБ и сам да реши да ползва ли тази фирма или НЕ! Да има ли претенции или Не!
  Нищо, че си плащаш и оставяш едни пари, важното е после да се присмиват, посмеят на воля и с кеф за твоя сметка.
  Гаврата я има! Смях на воля също!Мошеници!

 5. Абсолютни измамници..излъгаха ни със сроковете, а сега лъжат и мажат и си прехвърлят топката..да не говорим, че вземат ли парите отношението им е безобразно. Да не Ви се налага да поискате номер на управителя, защито отсреща Ви казват, че им е забранил да го дават и общо взето Ви казват гледайте си работата когато тогава юе чакате.

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар