Кратка информация


℘ Дейност: взривни дейности, сондажи

℘ Телефонен номер: 0888 840 984

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/роса-70

℘ Email: sondaji_rosa70@abv.bg

роса 70

Сумарен рейтинг:

5/5 (1)

Оцени тази фирма:

Роса 70 ЕООД гр. Стара Загора

Роса 70 ЕООД е фирма,намираща се на територията на град Стара Загора и  предлага следния набор от пробивно-взривно работи: сондажи за вода, сондиране на твърдоскални почви, както и сондажи на труднодостъпни места. Фирмата има над 30-годишен опит зад гърба си и една от първите на пазара, които работят на държавните кариери. Освен изброените услуги, фирмата изготвя технически паспорти, като предлага и получаване на необходимите разрешителни документи за дейности с ВВ, съгласувани с контролните органи на МВР.

Роса 70 разполага със собствено машинно оборудване, което включва осем пробивни машини, които са в отлична изправност и отговарящи на всички необходими изисквания. Фирмата е официален представител на Максам България АД (бившата Еловица-Габрово). Екипът от служители е високо специализиран и изпълнява всеки поет ангажимент в максимално кратки срокове. Роса 70 е лоялен партньор и успешно си сътрудничи с фирми като: Път Строй Инженеринг Ловеч, Магистрали Шумен, Завод Мегатроникс Габрово и др.

Фирмата залага на коректно отношение към всеки клиент и държи крайният резултат да удовлетвори напълно Вашите очаквания. Роса 70 работи на изгодни цени, като изготвя индивидуални оферти, изцяло съобразени с Вашите финансови възможности.

За извършването на предлаганите специфични дейности, от Роса 70 разчитат на сериозна подготовка, която да гарантира безопасността на предстоящия пробивно-взривен процес. Служителите са преминали през множество практически курсове, обучения, за да боравят с нужната и да извършат сложния набор от услуги.

роса 70
роса 70

2 коментара

  1. Сериозна фирма. Изпълняват поетите ангажименти в срок и имат професионално отношение. Комуникацията ми с тях беше на изключително високо ниво и за мен беше удоволствие да работим заедно

  2. Работили сме заедно по различни проекти, големи професионалисти са и наистина разбират от работата си. Успех

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар