Кратка информация


℘ Дейност: метални изделия, системи за строителство, профилирани ламарини

℘ Телефонен номер: 0885 582 631

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.rki-bg.com

℘ Email: valentin.valov@ruukki.com

руукки българия

Сумарен рейтинг:

5/5 (3)

Оцени тази фирма:

Руукки България ЕООД гр. София

Руукки България е компания, специализирана в производството на метални изделия и готови системи за строителството. Освен това произвежда панели за стенно и покривно изграждане, както и високопрофилни и профилирани ламарини с цветно полиестерно покритие. Фирмата е част от финландската корпорация RUUKKI, която е една от компаниите-лидери на световния пазар в произвеждането на метални изделия.

Руукки България предлага на своите клиенти иновативни и разнообразни архитектурни решения за покривни конструкции и стени. Продуктовата гама на фирмата е в широк спектър и включва: метални изделия и системи за ефективно строителство, сандвич панели за стенно и покривно ограждане, фасадни системи, метални керемиди, както и водоотвеждащи системи— улуци, водосточни тръби. По отношение на жилищното строителство, фирмата предлага система за покрив, както и разнообразна гама от аксесоари. Те са приложими и при по-малки жилищни сгради, гаражи поради олекотената си конструкция. Всички изделия на компанията са изградени от материали с доказан произход и от най-високо качество благодарение на постоянния контрол от страна на служителите на Руукки България.

Руукки България има отлично развита дистрибуторска мрежа, която позволява пълно обслужване на клиентите от всяка точка на страната. Най-близкият завод е на територията на Румъния, локализиран до Букурещ, и покрива нуждите, както на румънския така и на българския пазар. Екипът на Руукки България е изграден от опитни висококвалифицирани кадри, даващи насоки как да оптимизирате строителството си по-най добрия възможен начин. Фирмата работи на изгодни цени, даващи Ви възможност да получите отличен краен резултат в уговорените срокове. Руукки България залага на коректното си отношение и  богатата си гама от предлагани продукти, за да удовлетвори вкуса на всеки индивидуален клиент.

руукки българия
руукки българия
руукки българия

2 коментара

  1. При първият си контакт с тях подходихме малко скептично, защото знаем за качеството, което предоставят, но очаквахме много високи цени. Накрая бяхме изненадани, че ни направиха по-добро предложение от останалите „специалисти“ в бранша. Изключително доволен съм от съвместната ни работа. Бих ги ползвал за всеки обект.

  2. При всичките си проекти залагаме на материали, произведени от тях, защото до момента не са ни подвеждали. Изключително надежден доставчик са, а това в строителството е много важно. Качеството на материалите им не подлежи на коментар. Просто се работи на много високо ниво.

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар