Кратка информация


℘ Дейност: ремонт на покриви, улуци, хидроизолация, тенекеджийски услуги

℘ Телефонен номер: 0898 47 21 02

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/седстрой

℘ Email: sedstroi@abv.bg

седстрой

Сумарен рейтинг:

5/5 (3)

Оцени тази фирма:

Седстрой ЕООД гр. Самоков

Седстрой  е фирма, специализирана в извършването на ремонти на покриви. Фирмата предлага голямо разнообразие от услуги. Освен ремонт на покриви, Седстрой предоставя на своите клиенти и услуги като: поставяне и ремонт на улуци и водостоци, хидроизолация, направа на нови конструкции. Фирмата предлага и тенекеджийски и бояджийски услуги. Офисът на фирмата се намира в град Самоков, но това не е пречка пред фирмата да оставя доволни клиенти в цялата страна, защото е в състояние да изпълнява поръчки от всички части на България.

Фирмата е от доста време на българския пазар като основният стремеж, през цялото ѝ съществуване е бил да достави неповторимо качество, на достъпни и конкурентни, като не на последно място, спазвайки и поставените срокове. Екипът на фирмата се състои от висококвалифицирани кадри с дългогодишен и доказан опит, които са в състояние да предложат голям набор от услуги. Прилагат се най-иновативните технологии и материали в областта. В работата на фирмата винаги водещо е било качеството. Заради това материалите, на които се залага са само от доказани български и чуждестранни производители. Като основно предимство е, че предлагат гаранция на извършените услуги от 10 години! Седстрой може да предложи различни оферти, в зависимост от сложността и обема на работата, нужните материали и срока за изпълнение. Фирмата предлага безплатен оглед, след което следва проектиране и изпълнение. От Седстрой предлагат индивидуални решения за всеки клиент, съобразени с неговите нужди и проблеми, свързани с покрива. Основно предимство на фирмата са съкратените срокове, за които завършва своите обекти. Седстрой реализира вашите идеи за пространствено решение, за създаване на комфорт и уют в дома и офиса.

Строителна фирма – Седстрой е регистрирана в камарата на строителите в България.

„Клиентите ни казват, че с нас е удоволствие да се работи!“

седстрой
седстрой

4 коментара

  1. Искам да изкажа огромните си благодарности към тия момчета. Те ми спасиха буквално къщата, защото още малко с този покрив и щеше да падне

  2. Правиха ремонт на общия покрив на входа, защото имахме течове. Много добри момчета, перфектно си свършиха работата. Бързо и качествено всички са много доволни.

  3. Използваха качествени материали за моя ремонт и няколко години няма мърдане екстра е

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар