Кратка информация


℘ Дейност: ремонт и изграждане на покриви, хидроизолация, тенекеджийство

℘ Телефонен номер: 0895 46 09 09

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.citystroi.com

℘ Email: slavi_emil@abv.bg

ситистрой

Сумарен рейтинг:

0.4/5 (5)

Оцени тази фирма:

Ситистрой ремонт на покриви

Ситистрой е бригада, специализирана в строителство и ремонти на покриви. Бригадата извършва богата гама от строително-ремонтни дейности. Освен ремонт на покриви, Ситистрой успешно извършва и покривна хидроизолация, поставяне на хоризонтални и вертикални улуци и тръби, покривно тенекеджийство и надстройка на таванска стая. Извършили са ремонт на покриви както на частни имоти, къщи, вили, така и на обществени държавни сгради. Ситистрой има много завършени обекти в София. Това не е пречка  да има доволни клиенти от цялата страна, защото е в състояние да поеме обекти от всички краища на България.

Ситистрой притежава дългогодишна история, като през всички етапи от развитието си се стреми да предостави на своите клиенти безкомпромисно качество на достъпни цени и в кратки срокове. Бригадата е от специалисти в ремонтирането на покриви, цените са достъпни и отговарящи на труда и материалите които се влагат, гаранция за извършените услуги получава всеки клиент. Ръководител на бригадата е Георги Димчев, който се е доказал като един от стабилните ръководители на бригади за ремонт на покриви. Има сериозен опит последните години в изграждането на съвсем нови покриви, но работи и по ремонтиране на стари покриви и отстраняване на течове. За себе си твърди, че до момента не е имал недоволен клиент. Извършва огледи и консултира, както частни клиенти, така и сериозни компании и бизнес клиенти.

Ситистрой може да предложи различни оферти, в зависимост от сложността и обема на работата, нужните материали и срока за изпълнение, след внимателен оглед , проучване и набелязване на дейностите, последвани от проектиране и изпълнение. В работата на Ситистрой винаги водещ мотив е качеството. Поради тази причина материалите, които се използват са само от доказани български и чуждестранни производители. Основно предимство на Ситистрой са съкратените срокове, в които работи. Това е и тайната, която и позволява да е основен играч при изграждането на нови покриви и ремонт на стари.

ситистрой
ситистрой

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар