Кратка информация


℘ Дейност: недвижими имоти

℘ Телефонен номер: 0889 044 422

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.sigbg.eu

℘ Email: office@sigbg.eu

стройинвест груп

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Стройинвест Груп БГ ЕООД гр. Бургас

Стройинвест Груп БГ ЕООД е силно разрастваща се фирма в сферата на пазара с недвижими имоти в страната. Компанията се развива с изключително бързи темпове поради нарастващия интерес към инвестициите в този бранш. Инвестиционните проекти, предлагани от Стройинвест Груп БГ са изцяло тяхно дело от първата фаза на проектиране до финализирането им- етапът на въвеждане в експлоатация. Фирмата работи само с качествени материали, гарантиращи надеждността и устойчивостта на дадения обект. По този начин, компанията предлага на своите клиенти продукция от най-висок клас.

Благодарение на дългия си опит в сферата с недвижими имоти, екипът от професионалисти на Стройинвест Груп БГ е способен да задоволи всяко предпочитание от страна на клиентите, с което да останат наистина доволни от закупената собственост. Стройинвест Груп БГ разполага с представители, както в България така и в Русия. Служителите осигуряват първоначален оглед с цел запознаване с особеностите на района. Обслужването е на високо ниво и са отворени за консултации във всеки един момент.

Стройинвест Груп БГ предлага безплатна услуга, включваща опознавателно пътуване в България в случай, че идвате от Русия. Пътуването е в рамките на 3-4 дни и е с цел запознаване с дадения регион и традиции и ориентиране на мястото, където желаете да закупите собственост. Получаването на индивидуално обслужване е гарантирано от страна на служителите във фирмата, а за нея най-важно е Вашето лично удовлетворение!

Стройинвест Груп БГ притежава всички необходими правни документи, за да са сигурни клиентите в коректното отношение от тяхна страна.

стройинвест груп
стройинвест груп

3 коментара

  1. Притежавам имот в сграда, строена от тях. Оказаха ми голямо съдействие с довършителните работи, защото беше спешно да се нанесем на време и съм много благодарен за професионалното отношение

  2. Купихме си ваканционен имот, в който да отсядаме през лятото. Не е много голям, но на нас ни е напълно достатъчен. Много сме доволни от изпълнението. Личи си, че отделят голямо внимание на качеството и не ни създава никакви грижи, което си е голямо предимство все пак отиваме на почивка.

  3. Искахме да си купим нещо по морето и да прекарваме отпуските си там. Радвам се, че се спряхме на техен проект. Не сме имали никакви трудности, бяха много кореткни в отношението си към нас и съм много доволна от дизайна, който ми измислиха, защото това искрено ме вълнуваше. Много успехи

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар