Кратка информация


℘ Дейност: проектиране, строеж, продажба на апартаменти

℘ Телефонен номер: 0896 887 366

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.stroi-com.com

℘ Email: burgazliev@abv.bg

стройком

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Стройком ЕООД гр. Поморие

Стройком ЕООД е строителна фирма, специализирана в проектирането и изграждането на съвременни жилищни и търговски сгради в района на град Поморие.Компанията е на българския пазар от 2006 година и се отличава с високо качество на предлаганите услуги, както и безкомпромисно отношение  в  стремежа си да удовлетвори желанието на своите клиенти.

Стройком прилага технологии и материали на съвременно равнище в рамките на цялостния процес при изграждането на жилищните комплекси-от проектирането до обзавеждането на дадения обект.Екипът от специалисти изпълнява  поетите ангажименти с изключителна прецизност, креативност  и естетическо отношение  в максимално кратки срокове, което показва високия им професионализъм.Водещото при работата на фирмата е да се залага на качествени материали, за да може крайният продукт да бъде с наистина високо качество  и да отговори на очакванията на крайните клиенти.

Довършителните дейности, предлагани от Стройком , като фаянс,боядисване,поставяне на подови настилки и обзавеждане се изпълняват  при изискванията по всички стандарти за безопасност, с което се гарантира сигурността на клиентите по всяко време. Стройком  държи проектите да бъдат завършени и до най-малкия детайл като ги предава в изцяло завършен вид:

  • Електрозахранване
  • Водопровод
  • Озеленяване
  • Телефонизация
  • Канализация
  • Оформена вертикална планировка

Модерният дизайн е от ключово значение за атрактивността на построения обект, а това което правят служителите на Стройком е да съчетават в унисон устойчивостта  и  перфектния външен вид  на избраното от Вас място за живеене.

Целта на Стройком ЕООД е да постигне максимален комфорт и удобство за клиентите си, както и да поддържа коректни взаимоотношения с партньорите си.

стройком
стройком

3 коментара

  1. Притежавам магазин в сграда, строена от тях. Оказаха ми голямо съдействие с довършителните работи, защото беше спешно да отворя на време и съм много благодарен за професионалното отношение

  2. Искахме да си купим нещо по морето и да прекарваме отпуските си там. Радвам се, че се спряхме на Стройком. Не сме имали никакви трудности, бяха много кореткни в отошението си към нас и съм много доволна от дизайна, който ми измислиха, защото това искрено ме вълнуваше. Много успехи 🙂

  3. Купихме си ваканционен имот, в който да отсядаме през лятото. Не е много голям, но на нас ни е напълно достатъчен. Много сме доволни от изпълнението. Личи си, че отделят голямо внимание на качеството и не ни създава никакви грижи, което си е голямо предимство все пак отиваме на почивка.

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар