Кратка информация


℘ Дейност: ремонт на покриви, покривни конструкции, асфалтиране

℘ Телефонен номер: 0883 222 622

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.stroi-komers.com

℘ Email: stroikomers@abv.bg

строй комерс

Сумарен рейтинг:

Не сте гласували все още.

Оцени тази фирма:

Строй Комерс ремонт на покриви гр. София

Строй Комерс е фирма, специализирана в строителство и ремонти на покриви. Фирмата предлага богата гама от строително-ремонтни дейности. Освен ремонт на покриви, Строй Комерс успешно извършва и покривна хидроизолация, топлоизолация, покривно тенекеджийство, вътрешни ремонти и асфалтиране. Офисът на Строй Комерс се намира в София, но това не е пречка фирмата да има доволни клиенти от цялата страна, защото е в състояние да поеме обекти от всички краища на България.

Фирмата притежава дългогодишна история, като през всички етапи от развитието си се стреми да предостави на своите клиенти безкомпромисно качество на достъпни цени и в кратки срокове. Екипът на фирмата е съставен от висококвалифицирани кадри с дългогодишен и доказан опит, които са в състояние да предложат голям набор от услуги. Като основно предимство е, че предлагат гаранция на извършените услуги. Строй Комерс може да предложи различни оферти, в зависимост от сложността и обема на работата, нужните материали и срока за изпълнение, след внимателен оглед , проучване и набелязване на дейностите, последвани от проектиране и изпълнение. В работата на фирмата винаги водещ мотив е качеството. Поради тази причина материалите, които се използват са само от доказани български и чуждестранни производители. Основно предимство на Строй Комерс са съкратените срокове, в които работи. Това е и тайната, която и позволява да е основен играч в сферата на покривните ремонти и конструкции.

строй комерс
строй комерс
строй комерс

3 коментара

  1. Ремонтираха покрива над входа ни преди повече от година. Оттогава не сме имали никакви течове, а преди беше голям проблем това. Благодарим и успех !

  2. Добри професионалисти. Пипат бързо, спазиха си обещанията за срокове. Не съм имал проблеми с тях

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар