Кратка информация


℘ Дейност: строителство на жилищни сгради, строително-ремонтни работи

℘ Телефонен номер: 0887 867 008

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/строй-тим

℘ Email: stroitim@abv.bg

строй тим

Сумарен рейтинг:

2.2/5 (5)

Оцени тази фирма:

Строй Тим ЕООД гр.Хасково

Строй Тим е фирма, специализирана в строителство на жилищни и обществени сгради. Фирмата предлага богата гама от строително-ремонтни дейности. Освен строителство на жилищни и обществени сгради, Строй Тим успешно извършва и услуги от типа строително-ремонтни работи- ремонт на покриви, подови настилки, услуги с мини багер, ВиК, хидроизолация, топлоизолация. В богатото фирмено портфолио се включва и производство на алуминиева и PVC дограма. Фирмата има множество завършени обекти в област Хасково.

Строй Тим съществува от 2007 година, като през всички етапи от развитието си се стреми да предостави на своите клиенти безкомпромисно качество на достъпни цени и в кратки срокове. Екипът на фирмата е съставен от висококвалифицирани кадри с дългогодишен и доказан опит, които са в състояние да предложат голям набор от услуги.

Фирмата извършва още и подизпълнителна строителна дейност, като изпълнява поръчки от цялата област Хасково.

Строй Тим може да предложи различни оферти, в зависимост от сложността и обема на работата, нужните материали и срока за изпълнение, след внимателен оглед , проучване и набелязване на дейностите, последвани от проектиране и изпълнение. В работата на фирмата винаги водещ мотив е качеството. Поради тази причина материалите, които се използват са само от доказани български и чуждестранни производители. Основно предимство на Строй Тим са съкратените срокове, в които работи. Това е и тайната, която ѝ позволява да е основен играч на пазара на недвижимите имоти и строителните дейности.

 

строй тим
строй тим

3 коментара

  1. най-ненадежната фирма на която съм попадал обещават едно а после ги търсиш да си довършват работата, събрани от кол и въже не са никакви майстори

  2. Поредните измамници иначе на приказки са големи майстори и са много точни, ама като стане въпрос да ти свършат работа не ги търси ама парите си ги търсят на момента

  3. Не спазват никакви срокове, за малко щяха да ни прекратят договора заради тяхната работа. Никога не бих повторил работата с тях.

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар