Кратка информация


℘ Дейност: строителство

℘ Телефонен номер: 0894 770 599

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/стро-70

℘ Email: stro70@abv.bg

стро 70

Сумарен рейтинг:

3.58/5 (3)

Оцени тази фирма:

Стро 70 ЕООД гр. Варна

Стро 70 е фирма, развиваща своята дейност в сферата на общото строителство на сгради и строителни съоръжения. Фирмата е със седалище- град Варна и за своите 10 години натрупан опит зад гърба си, се е утвърдила като лоялен партньор. Стро 70 има стотици доволни клиенти, които са резултат от усилената работа на екипа от специалисти в дадения сектор.

Стро 70 има точно и ясна изградена политика, а основната цел е залагането на безкомпромисност в качеството на предлагания продукт на пазара. Фирмата има изграден състав от висококвалифицирани кадри, проявяващи коректно отношение към всяко индивидуално желание  и спазващи уговорените срокове. По време на всеки етап от строителния процес, служителите държат да се обръща внимание на всяка подробност, за да остане клиентът напълно удовлетворен от крайния резултат. Фирмата е от почти 10 години на пазара и за този период успява да изгради нова структура, използвайки съвременна техника, гарантираща качество от най-висок клас. Дейността на Стро 70 се разпростира не само във Варненския регион, но също така и в други части на страната.

Стро 70 предлага следните услуги:

 • Арматурни и бетонови работи
 • Външно водопроводно и канализационно захранване
 • Вътрешна канализация и водопроводни разводки
 • Окачени тавани
 • Бояджийски и гипсаджийски услуги
 • Изграждане на елктроинсталация
 • Хидро и топлоизолация в основи и покриви

Фирмата има широк спектър от предлагани услуги, като залага на професионализъм във всяко едно отношение. Стро 70 се стреми да актуализира постоянно своята дейност, за да предложи на клиентите си съвременна концепция и иновативност.

стро 70
стро 70

3 коментара

 1. Бяхме ги наели да направят обстоен оглед на покрива и след това препоръчаха да се направи хидроизолация, отначало бяхме скептично, но решихме да им се доверим, въпреки че вече си бяхме патили от подобни фирми. С ръка на сърцето мога да кажа, че си свършиха перфектно работата и ни разрешиха проблемите. Препоръчвам ги на всеки, който се колебае

  • Аз бих казала за тази фирма некоректни и неточни. Не работете с тази фирма. Моят покрив от 11 септември до днес 8 ноември е на ниво ламперия и все още не е покрит. Дървото стои на дъжда мокри се, а г-н Т.Бояджиев ме мотае с обещаниа че няма проблем. Помогнете ми….. незнам на кой господ да се моля за да ми свърши работста за което взе предварително пари.!!!!!!

 2. ремонтираха нашето офис помещение, защото имаше нужда да бъде разделено на по-малки части и се спряхме на решение със стени от гипсокартон. Доволен съм от избора на фирма, който направих защото свършиха работата перфектно и то в по-съкратен срок отколкото бяхме говорили

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар