Кратка информация


℘ Дейност: топлоизолация, саниране, алпинисти

℘ Телефонен номер: 0897 201 442

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Email: ilian8836@gmail.com

термомансер

Сумарен рейтинг:

0.75/5 (1)

Оцени тази фирма:

Термомансер гр. София

Термомансер е фирма, специализирана в поставянето на топлоизолации. Фирмата има дългогодишна история, като през целия си период на развитие, основният стремеж винаги е бил да се предостави клиентите безкомпромисно качество на достъпни цени. Друго важно предимство е съкратения срок за изпълнение на дейностите, породено от добрата вътрешнофирмена организация. Термомансер предлага голямо разнообразие от услуги, включващи цялата гама от топлоизолационни системи, за да бъде в състояние да отговори на изискванията и очаквания на всеки клиент, като може да изненада дори най-претенциозните от тях.

Независимо от дейността която извършва, било тя саниране на панелен блок или реставрация на архитектурен паметник, определящият фактор е качеството. Затова от Термомансер залагат на качествени материали, избиращи само водещи марки от България и чужбина, за да може крайният продукт да задоволи очакванията на клиентите за високо качество на изпълнение.

Екипът на фирмата е съставен от висококвалифицирани кадри, които са мотивирани да доставят възможно най-високо качество на услугата. Те са способни да изпълнят работата си с необходимото въображение, усет за естетика и функционалност, познаващи най-новите технологии на пазара и използващи най-иновативните методи при работа. Едно от основните предимства на Термомансер е спазването на договорените срокове.

термомансер
термомансер
термомансер

4 коментара

  1. Санираха блока ни по националната програма, всички сме пропищяли от тях. Никой не иска да чува за тази фирма. Освен че ги чакахме 1 месец след срока, накрая си оставиха и боклуците. ИЗМАМНИЦИ СА

  2. Чаках ги 2 месеца да направят нещо, което на комшиите друга фирма го направи за 5 дни. Абсолютно некомпетентни не се лъжете с тях !

  3. абсолютни аматьори не спазват никакви договорки. За тях срок не значи нищо. Работят когато си искат и на всичкото отгоре некачествено. БЯГАЙТЕ ОТ ТЯХ !!!

  4. не спазват срокове, използват некачествени материали и са абсолютни измамници. Искаха ми пари напред, а после ги търся 2 месеца да си довършват работата

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар