Кратка информация


℘ Дейност: зърнопроизводство, производство на семена за картофи

℘ Телефонен номер:  0898 419 246

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Email:  ivan_kehaiov@abv.bg

℘ ЕИК/ПИК: 101752245

ТОТАЛ АГРО

Сумарен рейтинг:

3.44/5 (4)

Оцени тази фирма:

ТОТАЛ АГРО 88 гр. Банско

ТОТАЛ АГРО 88, представлявана от Диана Кехайова, Димитър Кехайов и Иван Кехайов, е специализирана в производството на картофи за консумация, както и в заготовката и производство на семена за картофи. Фирмата, също така, притежава дългогодишен опит в производството на зърнено-житни култури. ТОТАЛ АГРО 88 доказва професионализма си като оставя множество доволни клиенти през годините. Фирмата е наложено име в своята сфера на дейност. Услугите, които предлага включват още продажба на препарати за растителна защита и торове.

От 2012г. ТОТАЛ АГРО 88 залага основно на немски сортове картофи, които са много адаптивни към условията в България, а освен това имат и отлични вкусови качества. Фирмата е изключителен представител на немската компания НОРИКА НОРЕКС, която е втора по производство в бранша в Германия. От 2013г, освен на вътрешния пазар, фирмата започва да оперира и на гръцкия.

Безупречното качество е едно от основните неща, на които се залага. Това обуславя и факта, че два пъти годишно фирмата е посещавана от главните мениджъри за Източна Европа и агрономи, представители на немски компании.

Управителят на фирмата е доказано име сред картофопризводителите в България, като то 2011г. е председател на контролния съвет на Националната асоциация на картофопрозиводителите в България.

ТОТАЛ АГРО
ТОТАЛ АГРО

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар