Кратка информация


℘ Дейност: камини, биокамини, биогориво

℘ Телефонен номер: 0887 033 535

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.vipkamini.com

℘ Email: vipkamini@abv.bg

вип камини

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

ВИП Камини гр. Пловдив

ВИП Камини е фирма, локализирана в един от най-големите български градове-Пловдив. Тя предлага широка гама от съвременни огнища и камини, които биха били перфектно допълнение към Вашия дом или друго помещение. ВИП Камини има дълги години опит в сферата на отоплителните тела и удовлетворява всяко желание на своите клиенти в избора им на точния уред за зимните месеци.

Огнищата на ВИП Камини са няколко вида като всеки от тях се отличава с отлично качество, в резултат на безкомпромисното отношение в избора на материали за производство. ВИП Камини залага на изпипване и до най-малкия детайл, за да остане клиента доволен от закупената стока.

ВИП Камини предлага:

  • Автоматични вградени огнища
  • Интериорни огнища
  • Външни огнища
  • Аксесоари като декоративни предпазни решетки, предпазен стъклен екран и стъклена врата

ВИП Камини продава спиртни камини, обединяващи функциите на огън и мебел за съвременен начин на живот. Отличителното при използването на този вид камина е липсата на комин, което позволява да се избегне  неприятната миризма и свободно да се разположи отоплителният уред, както в затворени, така и в отворени пространства. Подходящи са не само за дома, но и обществени заведения-ресторанти, офиси, хотели. Спиртните камини биха били идеалното допълнение към интериора на Вашето жилище или работно място. Те са произведени по съвременна концепция от екип от професионални дизайнери, които обръщат внимание на всеки елемент от работата си.

Камините и огнищата на ВИП Камини функционират по безопасен начин само и единствено с биогориво FANOLA. При употреба на друг вид гориво, не се дава гаранция на продуктите, защото има вероятност за повреждане на отделните им части. FANOLA е препоръчаното от фирмата биогориво поради редицата му положителни характеристики сред които са: безопасността за хората и заобикалящата ги среда; липсата на пепел при горене, както и отсъствието на дим и мирис; по-високата ефективност на горене-с 40% в сравнение с дървото; по-голяма продължителност на горене и редица други предимства, които го правят предпочитан за употреба при този вид камини.

Продуктите на ВИП Камини имат множество международни сертификати от утвърдени институции, гарантиращи безопасността на всички предлагани камини.

вип камини
вип камини

2 коментара

  1. Изпълнявал съм много интериорни дизайни на клиенти, при които поставяме камина на биогориво. Работил съм с доста фирми, но най-доволен съм от ВИП Камини, защото се коректни в отношението към клиентите и имат голямо разнообразие, което е важно за мен. Надявам се и в бъдеще да продължим да работим успешно заедно

  2. Доверихме им се и вкъщи сложихме такава камина, защото е в пъти по-лесно от стандартната камина. Нито се занимавам да чистя комини, нито да разнасям дърва, няма сажди, европейска работа. Топлината смея да твърдя, че е същата и разходите не са по-големи

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар