Кратка информация


℘ Дейност: метални конструкции

℘ Телефонен номер: 0899 106 322

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.vhv.bg

℘ Email: bxb@abv.bg

вхв

Сумарен рейтинг:

3.53/5 (9)

Оцени тази фирма:

ВХВ ООД гр. Пловдив

ВХВ ООД работи успешно в сферата на промишленото строителство. Като в последните няколко години успява да се наложи като водеща фирма и доказва, че на нея може да се гледа като на надежден партньор в работата с архитекти, инвеститори и крайни клиенти. ВХВ ООД има дългогодишна история като през всички етапи от развитието си се стреми да предостави на своите клиенти безкомпромисно качество на достъпни цени.

ВХВ ООД е развита в няколко направления, като управлява две производствени предприятия: за метални конструкции и изделия от метал в Пловдив и „Глоком 98“ АД – за производство и ремонт на каросерии и шасита в с. Гложене (Тетевен). Мисия на компанията е да обедини традициите на Глоком 98 АД и пазарните позиции на ВХВ ООД с глобалния опит и високите немски стандарти.

Основно предимство на ВХВ ООД е добрата управленска политика, насочена към въвеждането на на-иновативните практики и технологии. Сериозното внимание, което се отделя на човешкия ресурс, опазването на околната среда и природо-съобразно производство. Това е и тайната, която ѝ позволява да бъде основен играч на пазара за производство на метални конструкции в България.

Услугите на фирмата включват:

  • Производство на метални конструкции и метални компоненти
  • Промишлено и инфраструктурно строителство
  • Производство и монтаж на алуминиева дограма

ВХВ ООД разполага с богат инвентар от машини и превозни средства. Като е в състояние да поеме строителни обекти от всякакъв мащаб и сложност. Водещото при работата на ВХВ ООД е да се залага на качествени материали, за да може крайният продукт да бъде с наистина високо качество. Фирмата работи само с утвърдени български и чуждестранни фирми, които притежават съответните сертификати за качество и съответствие. Едно от основните конкурентни предимства е спазването на договорени срокове.

Стремежът към качество се доказва и с множеството сертификати, които притежава фирмата: ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001; ISO 3834-2 и EN 1090-2.

вхв
вхв

4 коментара

  1. Изпълнявали сме обекти заедно. Много сериозна компания. Работят професионално и нямат нищо общо с повечето български фирми

  2. Лично искам да изкажа огромните си благодарности към екипа на ВХВ. Свършиха страхотна работа по проекта ни. Изключително доволни сме – качеството е невероятно, спазиха всички предварителни договорник относно срокове, плащания, начин на работа. Едни големи професионалисти, на които желая успех във всеки следващ проект.

  3. Страхотно качество на услугата и професионално отношение. Удоволствие е да се работи с вас

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар