Кратка информация


℘ Дейност: домашни любимци, зоо

℘ Телефонен номер: 0879126665

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.zoomenu.bg

℘ Email: contact@zoomenu.bg

℘ ЕИК/ПИК: 202140654

зоо меню

Сумарен рейтинг:

5/5 (1)

Оцени тази фирма:

ЗОО МЕНЮ ООД гр. София

ЗОО МЕНЮ е специализирана в предлагането на продукти, свързани с отглеждането на вашите домашни любимци. Фирмата се гордее с богатия си асортимент, който е в състояние да задоволи нуждите на всеки един стопанин и да направи неговият домашен любимец щастлив. ЗОО МЕНЮ предлага всичко- от храни до аксесоари.

Екипът на фирмата е напълно запознат, колко са важни домашните любимци за своите стопани. За това от фирмата се стараят да предложат висококачествени и лесно достъпни продукти на своите клиенти. Основната мисия на фирмата е да направи грижата за домашните любимци възможно най-лесна и приятна, както и да спестят Вашето време, за да имате възможност да дарявате любимците си с повече любов и грижи. Прекарвайте времето си с тях, а не в търсене на подходящите храни и аксесоари. ЗОО МЕНЮ е тук, за да направи това вместо вас.

В онлайн магазинът на ЗОО МЕНЮ ще намерите всичко необходимо за безпроблемното отглеждане на вашите домашни любимци. Фирмата се гордее с множеството си доволни клиенти в цялата страна, предоставяйки им бърза доставка до дома или офиса.

зоо меню
зоо меню

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар