Кратка информация


℘ Дейност: климатици, климатични инсталации

℘ Телефонен номер: 0898 367 200

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.bg-biznes.com/интерклима

℘ Email: interklima@abv.bg

интерклима

Сумарен рейтинг:

5/5 (2)

Оцени тази фирма:

Интерклима ЕООД гр. Пазарджик

Интерклима е специализирана фирма в областта на продажбата, монтажа и пълното сервизно обслужване на климатици и климатична техника. Фирмата е с утвърден имидж на пазара и работи с водещи марки-лидери като Panasonic, Fuji Electric, Osaka, Fujitsu и др. Интерклима е локализирана в град Пазарджик, като се стреми да предостави пълно обслужване  на всеки клиент независимо в коя част на страната е той.

Фирмата разполага със съвременна материална база и прави иновации непрекъснато с ясната цел да бъде в крак с най-новото на пазара. Интерклима предлага продукция от най-висок клас, с което гарантира надеждността и устойчивостта на използвана климатична техника. Екипът е съставен от професионалисти в конкретната сфера, за да са сигурни клиентите в отличното следпродажбено обслужване, както и при самия монтаж. Служителите проявяват коректно отношение спрямо своите клиенти и изпълняват всяка заявка в уговорения срок. Благодарение на натрупания опит през годините, екипът дава точни и ясни насоки по какъв начин най-оптимално бихте могли да използвате закупената стока с цел- дълготрайното и използване. Фирмата работи на достъпни цени и провежда гъвкава политика спрямо вашите индивидуални потребности.

Предлаганите климатици са в широк спектър в зависимост от вашите индивидуални предпочитания.

Ако още се чудите от кое място да закупите надежден климатик за Вашия дом или работно място, то Интерклима е отговорът на този въпрос. Получавате най-качествения продукт, най-добро обслужване, в най-кратък срок и при най-атрактивна цена!

интерклима
интерклима

2 коментара

  1. Поръчал съм си няколко климатика от тях. Първо сложих само един да ги пробвам, но после сложихме във всички стаи. Много съм доволен, защото ми препоръчаха точните модели и сметката ми за отопление спадна на половина, то това беше и основната причина да мина на климатици. Остана ми само още един да сложа, но съм го оставил за догодина. Пак ще е от тях 🙂

  2. Искам да похваля момчетата за монтажа, който направиха вкъщи. Бяха много бързи и не са мизерници, които да не пазят, а напротив много са внимателни. Много съм доволна, че ми спестиха грижи в чистенето, защото оправиха след себе си. Супер са

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар