ЗА НАС

 „Бъди различен!

Не бъди част от тълпата!“

Ние сме Джей Кей Маркетинг и имаме за цел да Ви помогнем да развиете Вашия бизнес онлайн. Светът се глобализира, всички са в интернет. А, къде е вашето място там? Обръщате ли достатъчно внимание на онлайн представянето на вашата фирма? Полагате ли достатъчно усилия да изградите подходящите послания и да ги разпространите, посредством онлайн каналите? Поддържате ли Вашето присъствие в социалните мрежи? Възползвате ли се от необятните възможности, които предлага интернет? Ако отговорът на тези въпроси е „не“, не се притеснявайте, ние ще се погрижим!

Ние ще Ви помогнем да съкратите разстоянието между Вас и Вашите потребители! Защото смятаме, че най-важната част от всеки бизнес са именно клиентите. Ние ще се погрижим да получавате обратна връзка от тях, да анализирате правилно техните действия, да изграждате своите послания, спрямо техните очаквания и представи. Уверени сме, че можем да Ви помогнем да изградите лоялност в сегашните си клиенти и да откриете нови. Нищо не е трудно, когато имаш добър помощник! Клиентите са онлайн и Ви очакват, не ги карайте да чакат! Бъдете различни, а не просто част от тълпата!

 С какво можем да ви бъдем полезни:

Управление и маркетинг в социалните мрежи

Социалните мрежи заемат все по-голяма част от нашето ежедневие и възможността за достигане до нови потребители, чрез тях не трябва да бъде подценявана. В днешно време клиентите се влияят от представянето на фирмите в социалните мрежи. Не искате да ги загубите, защото сте изоставили Facebook страницата си и не я поддържате, нали? Ние можем да ви помогнем. Оставете тази работа изцяло на нас, а Вие се заемете с неотложните си ангажименти. С удоволствие ще изградим стратегия за популяризиране на вашия бизнес и продукти в различните социални мрежи, които са подходящи за вашата дейност- Facebook, Instagram, Pinterest. Ще се заемем с организирането и управлението на рекламните ви кампании там и ще правим детайлни анализи на техните резултати. Прочети повече

Имейл маркетинг

Имейл маркетингът е един от най-евтините варианти за провеждане на онлайн рекламна кампания. Неговото основно предимство е относително ниската му цена в сравнение с всички останали методи за популяризиране на съдържание в Интернет. Той е бърз, ефективен, получава добър отклик от потребителите, а като добавим и ниската му цена, звучи като перфектния вариант за старт на онлайн реклама.

Чрез имейл маркетинга, можете успешно да таргетирате вашите потенциални клиенти. Посланията, които изпращате към тях, трябва да бъдат кратки и ясни, а призивът за действие да бъде недвусмислен. Започнете с широк обсег от клиенти и постепенно, анализирайки статистическите данни, ги намалете до брой, който откликва положително на вашите послания. Ако се затруднявате да направите всичко това, не се притеснявайте, ние сме тук! Пътят с верен другар е по-лесен.Прочети повече

Изграждане на имидж

Имиджът е неразделна част от всеки бизнес. Всеки се представя със своето име и иска то да носи позитиви. Това се постига, чрез изграждане на добър корпоративен имидж. В днешно време, интернет е мястото, където хората първо набират информация за всичко. Там е и мястото, където те най-вероятно ще потърсят информация и за вас. А, какво ще намерят зависи от вас. Това, че сте коректен с вашите клиенти не означава, че със сигурност ще бъдете представен така и в интернет. Интернет е необятно място, където се спотайват всякакви зложелатели, които може да преобърнат представата за вас пред вашите потенциални клиенти. Вие не искате да губите клиенти по този нелеп начин, нали? Ние ви предлагаме да направим пълен анализ на вашето представяне в мрежата, да открием слабите страни (ако съществуват) и да набележим възможности за разкриването ви в пълен блясък . Всеки иска името му да работи за него, а ние можем да ви помогнем! Прочети повече

 Другите за нас:

Диан Лефтеров

Технолог Ловико Лозари ЕАД

Дълго време работим успешно. Заедно успяхме да популяризираме продуктите ни добре и да достигнем до огромен брой потребители, които дотогава не откликваха на посланията ни. Признавам, че бях скептично настроен към прилагането на онлайн подходи спрямо нашия бизнес, но с времето се убедих, че онлайн маркетингът предоставя големи възможности. С Джей Кей Маркетинг се работи открито, с ясни и коректни взаимоотношения и с удоволствие споделяме факта, че работим заедно.

Калина Георгиева

Собственик на онлайн магазин

Много сме доволни от съвместната ни работа с Джей Кей Маркетинг. Успяхме значително да увеличим продажбите си, чрез тяхната помощ. Помогнаха ни да получим адекватна обратна връзка от нашите клиенти, за да можем успешно да се нагодим към техните изисквания. Това беше от съществено значение за сегашните ни резултати. Пренебрегвахме социалните мрежи до този момент, но осъзнахме, че това е грешка и се радвам, че открихме перфектния екип, който да ни помогне. Желая ви много бъдещи успехи, приятели!

0
Доволни клиенти
0
Ангажирани потребители
0
Проведени кампании

 Свържете се с нас

Телефон

0877 988 511

Имейл

info@bg-biznes.com

Адрес

град Велико Търново
улица „Димитър Буйнозов“ 7, офис 3