Кратка информация


℘ Дейност: проектиране, строеж, дървени къщи

℘ Телефонен номер: 0897 511 140

℘ Работно време:

Делнични дни: 08:30 — 18:00

събота и неделя: почивни

℘ Web site: www.norivahouse.com

℘ Email: jora.samuel@abv.bg

noriva house

Сумарен рейтинг:

1.67/5 (3)

Оцени тази фирма:

Noriva House

Noriva House е фирма, извършваща дейност в проектирането на екологично здрави къщи, изработени от масивно дърво с уникален архитектурен дизайн и площ. Фирмата предлага строителна система, което е единствена по рода си и е от оцилиндровани иглолистни трупи, с помощта на които се изграждат и самите дървени къщи. Освен това, Noriva House би могла да отговори на Вашите индивидуални желания, като разработи архитектурни решения изцяло съобразени с тях.

За Noriva House е от ключово значение преди всичко качеството на използваните материали. Масивните кръгли трупи са с доказан произход и екологично чисти с цел максимално надеждност и гаранция при работата с тях. Специалистите на фирмата имат дълги години натрупан опит не само в страната, но и в чужбина. Те се стремят постоянно да са в крак с всяка тенденция на пазара и именно поради това предлагат иновативни подходи на своите клиенти, съобразени напълно с техните предпочитания. Noriva House използва само висококачествените технологични продукти, които да гарантират сигурна защита и консервация на дървото като фирмата е безкомпромисна в това отношение.

Noriva House работи на оптимални цени, като изпълнява всеки поет ангажимент в необходимия срок и по договор, което доказва високият професионализъм и лоялното отношение към всеки клиент. Noriva House си сътрудничи с надеждни партньори и набляга на най-малкият детайл в процеса на своята работа. Фирмата изготвя, прави пълен  набор от всички необходими материали и осъществява максимално бърза им доставка на мястото за строеж.

“Всеки следващ дом по-качествен и по-красив!!!”

noriva house
noriva house

3 коментара

  1. Скоро ни завършиха обекта и нямам търпение да се нанесем. Към момента всичко ми изглежда добре направено нямам забележки. Изключително доволен останах от отношението по време на работата, каквото обещаят го изпълняват, а за мен това е много важно! Ще пиша пак като мине известно време с актуални впечатления ?

  2. със съпруга ми бяхме гледали много репортажи за измамени хора от други фирми и бяхме малко притеснени, но решихме да им се доверим и за момента не съжаляваме. Това ще ни бъде втора зима в къщата и нямаме никакви оплаквания. Желаем успех

  3. От 2 години живеем в къща която те ни направиха и за момента нямаме никакви оплаквания. Това което ни притесняваше беше отоплението зимата, но всичко беше нормално по нищо не се различава от масивната конструкция

Вашият коментар

Вашият еmail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар